Milyen súlyemelő cipőt vegyek guggoláshoz?
Tudnátok nekem guggoláshoz magasított sarkú guggolócipőket küldeni/ajánlani/véleményezni olyan 20 max 30 ezer körül?
Nem versenyszintű nem tudom milyen profi cipőre gondolok, elég egy olyan ami stabilan tartja a lábamat és helyettesíti a súlyokat a sarkam alól ,válaszokat előre is köszi
A Nike Metconhoz van sarokemelő betét. Ha csak simán edzőcipőként használod, akkor ki lehet venni.
Nekem egyébként Inov8 súlyemelő cipőm van, de Reebok és Nike is van olcsóbb kategóriákban is.
Nincs már mire elb..ni a pénzt?
Mostmar nem elég hogy súlyemelőövvel mászkál mindenki a teremben,ami egy vicc,hanem Súlyemelőcipő bmeg.
Ne nézz anny you rube os f...ágot!
1 # nek ment a 👍
Mit szívod mellre? Bővebben:
A térdeid nem fognak kevesbé fájni.Alátét sem kell.50 éves fejjel guggolok alátét nélkül,és egeszségesek a térdeim.
Higyj nekünk.
Telitalpal mezitláb is szoktam guggolni nem 50 -60 kilókkal.
A térd egy jol összerakott izület és kiszolgál egy életen at,ha nem eszetlenül használod.
Ha baj van vele,akkor meg az okokat kell megszüntetni,nem a mozgást,mobilitást hozzáigazítani.
Az alátéteket lassan elhagyhatod,ha van rá akaratod.
Nem turkálok a zsebeidbe,hanem megprobálom felnyitni a szemedet.
21-70 e ft-s cipőben se guggolsz maj jobban mint más mezítláb,elhiheted.
Abban viszont teljesen igazad van,hogy nem a kérdésre válaszoltam,hanem a miért-et probáltam kifejteni.
Persze vedd meg,ha konkretan semmi más nem érdekel,csak hogy milyen cipőt vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!