Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyit tud szélesedni egy...

Mennyit tud szélesedni egy váll naturalba?

Figyelt kérdés
Alapból keskeny csipom és váll övem van hosszú vékony végtagokal szóval igazi látványos V formám sose lesz de tudtomal a váll izom fejlettsége tud szélesiteni egy kicsit de mennyivel lehet maximum számolni? +2-3 vagy 4-5 centi szélesség?
2021. máj. 9. 15:58
 1/4 anonim ***** válasza:
hááát szvsz olyan 3 cm max. mind a két oldalt beszámítva.
2021. máj. 9. 16:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem lesz látványos
2021. máj. 9. 16:44
 3/4 anonim ***** válasza:
92%
Hány éves vagy? Mennyit edzettél idáig? Ha tényleg nagyon sovány vagy, nulla közeli izomzattal, akkor viszonylag sokat tud, teljes széltében 10 centit is akár. Én ilyen voltam, 178 cm, 52 kg. Hasonló testzsír %-kal most vagyok 75 kg, 6 év edzés után. Nekem látszatra úgy 10-15 centit szélesedett, de ebben szerintem van csontozat változása is. 17 voltam mikor elkezdtem, most vagyok 23.
2021. máj. 9. 16:49
 4/4 anonim ***** válasza:
94%
Ha keskeny a csípőd és vékonyak a csontjaid akkor azért ki lehet ebből hozni egy látványos, sportos fizikumot. Ismerek egy srácot aki ilyen alapokkal indult, csajok álma testet csinált magának. Nem testépítő kinézet, hanem az az élsportoló, arányos adonisz test. Egy fejlett mellizom, látható csukja,széles hát, kidolgozott vállizom rengeteget dob az összképen akkor is ha keskeny a vállöved. Optikailag jól fog kinézni a keskeny csípő mellett. Ha nem is lesznek testépítőbajnok arányid de magadhoz képest nagyon sokat tudsz fejlődni.
2021. máj. 9. 16:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!