Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valaki segítene? Minden...

Valaki segítene? Minden válaszra nagy szükségem van

Figyelt kérdés

Elégé hátgéner típus vagyok 176cm és csak 50kg.Pár hete elkezdtem edzeni de tömegelés re nagyon nagy szükségem van

Valaki tud adni tippeket hogy lehet nagyobb a testsúlyom! Mien kajákat próbáljak enni táplálék ki egészítöt stb.. Válaszokat előre is köszönöm(16 year)

2021. máj. 5. 22:53
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
*milyen
2021. máj. 5. 22:53
 2/17 anonim ***** válasza:
Zabpehely, bacon, császárszalonna, mogyoró, tojás, sajtok, lencse, sárgaborsó, bab, krumpli,rizs,túró,húsok.Ezekben van elég fehérje és jó szénhidrát. Mindezt olyan mennyiségben kell enned amitől már hízol. Elosztva a nap során, tehát nem csak reggeli, ebéd vacsora, hanem hatszori étkezés van. Táplálékkiegészítőnek esetleg fehérjeturmix szóba jöhet, de csodát attól ne várj. Ha nem eszel mellette rendesen akkor semmit nem fog érni. A tömegnövelő por csak sima pénkidobás, tele van cukorral, nem ad hosszan tartó energiát az edzéshez és egyből a hasadra rakódik. Azért hogy csak zsírosodjál kár elkölteni egy csomó pénzt. A kreatin akkor jó ha már megvan az alapizomzatod, tehát a te magasságodhoz egy kb.38-as kar és ehhez arányos izomzat. Az dob egyet a kinézeten meg az erőn. Másra nem érdemes költeni amatőr szinten.
2021. máj. 6. 05:04
 3/17 anonim ***** válasza:
Ja, még valami. A kezdeti időkben, első fél évben legalább, ne eddz sokszor. Heti háromszor másfél óra. Azt viszont kemény, összetett alapgyakorlatokkal,hosszabb, 2-3 perces pihenőkkel. Olyan súlyokkal amikkel megy egy 8 körüli ismétlésszám, de ezt lehet variálni, lehet több is, kevesebb is. Törekedj arra, hogy a saját testsúlyos gyakorlatokban tudj fejlődni.A tolódzkodás, húzódzkodás nem valószínű hogy fog menni az elején, olyan gyakorlatokat kell akkor csinálni amik ezeket megalapozzák.
2021. máj. 6. 05:18
 4/17 anonim ***** válasza:

1. lépés mielőtt elkezdtél edzeni mit és mennyit ettél, ebből kell kiindulni.

2. van e étel allergiád? szoktál e puffadni, van e hasmenésed, bőr irritációd?

2021. máj. 6. 07:53
 5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ meg fogadon😊
2021. máj. 6. 08:36
 6/17 A kérdező kommentje:

1)Kb.2000-2400 kcal ami tudom iszonyatosan kevés

2)Nem volt semmilyen alergiám, puffadás,hasmenés, bőr irritáció semmi ilyesmi nem vólt🙂

2021. máj. 6. 08:38
 7/17 anonim ***** válasza:

milyen az élet viteled? lasd: mennyit mozogsz, iskolába mivel jársz iskola utáni aktivitások stb.

mi alapján edzel?

2021. máj. 6. 10:38
 8/17 anonim ***** válasza:
Jó csontváz lehetsz😬 zabálj sokat mindenből
2021. máj. 6. 10:52
 9/17 A kérdező kommentje:
Mennyit mozgok? Heti 5 alkalommal kosarazok🙂. Suliba nagy részt busszal szoktam de néha bicajal
2021. máj. 6. 12:49
 10/17 anonim ***** válasza:

Ok szóval te nem "hátgéner" vagy hanem csak simán sokat mozogsz. Amihez a mostani kalória szinted éppen csak elég.

Amit ÉN tennék a helyedben, egy hétig számolnám a kalóriát hogy mennyit eszem. Közben pedig figyelném, hol tudok mg egy olyan 3 - 4 kalóriát betenni extrába lehetőleg, fehérje dúsabb dologból.

A zabálj sokat mindenből tanácsok persze hulladékok.

2021. máj. 6. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!