Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Normális nadrág edzéshez?

Normális nadrág edzéshez?

Figyelt kérdés

Lehet fura kerdes, de nem nagyon talalok mostanaban normalis hosszu nadragot edzeshez. A legtobb ilyen nagyon szűkitett, vagy testhez allo, vagy ami kicsit egyenes/bovebb az pamut (amit utalok, mert nagyon beleizzadok). A masik veglet ez a nagyon bő kosaras nadrag...

En szeretem a hosszu nadragot, foleg igy osszel/telen/tavasszal. Ti miben edzetek?

2021. máj. 3. 23:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Én ha ki fognak röhögni, ha nem, ha le fognak pontozni, ha nem, de télen egy hosszú munkásnadrágban szoktam edzeni. Az a kisvárosi terem, ahova járok, ott pocsék a fűtés és a szigetelés, úgyhogy a nyár beköszöntéig rohadt hideg van ott még akkor is, ha az ember folyamatosan mozog. Nyilván ezt a munkásnadrágot nem úgy értem, hogy abban a gatyában járok konditerembe is, amiben falat csiszolok és burkolatot bontok. Ezt a munkásnadrágot direkt a kondizáshoz vásároltam, munkára nem használom, így nem koszos, nem lyukas, nem festékes, semmi igénytelen gond nincs vele. Kényelmes, bő, de nem túl bő, szellős, jó anyagú, komfortos. Van egy ugyanilyenem, csak rövidnadrágban. Azt értelemszerűen a nyári hónapokban használom. Egy sima fehér vagy fekete atléta trikóval/pólóval, és valami sima egyszínű sportcipővel teljesen kompatibilis, senkinek fel sem tűnik, hogy nem egy méregdrága skinny fit csőnadrág van rajtam, vagy egy hipertrendi kosaras naci.
2021. máj. 4. 00:00
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]

Íme az említett példány!

2021. máj. 4. 00:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Decathlon crosstraining nadrág. Nem pamut, nem bő mint a kosaras, de nem is passzos
2021. máj. 4. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!