A GymBeam termékei miért olyan olcsóak? Minőségre is vannak olyan jók, mint a jóval felkapottabb konkurens táplálékkiegészítőt forgalmazó cégek - Scitec, Biotech?
Néztem, hogy például a Kreatin Alkaly - X a Scitecnél 7590 Ft, a GymBeam - nél 2390 Ft!
Azért nem mindegy több, mint 5000 Ft árkülönbség ugyanakkora kiszerelésnél ráadásul!!
Ha tényleg jók a termékeik, akkor tuti, hogy inkább az ő termékeiket vásárolom jóval kevesebb pénzért!
Általánosságba véve ár/értékben a legjobbak mindenben.
C, D, Multi, kreatin, dextróz gyakorlatilag filléres tételek.
Fehérje is talán a legolcsóbb/kg bár itt azért vannak eléggé gyengére sikerült ízek is, de alap ízekkel csoki, vanília, banán stb. nem nyúlsz mellé.
Vitamint, mogyoróvajat is vettem tőlük, nekem ezeknek a minőségével nicsen gondom.
Most nekem van itthon tőlük egy csoki-kókusz ízű True Whey meg egy epres Scitec Isolate fehérje, azért ezek között érezhető a különbség a scitec javára, és nem amiatt, hogy az epres jobban ízlene, mint a csokikókusz :D
Szerintem is ez lehet a magyarázat, hogy a Biotech/Scitec egy világszerte sikeres, és elterjedt cég, és megtehetik, hogy drágán adják a termékeiket, mert úgyis megveszik.
A GymBeam meg jóval kisebb cég, és így tudnak csak versenybe szállni a vásárlókért a Biotechkel szemben, ha jóval alacsonyabb áron adják a termékeiket!
"Fotelgyúrósok". Az... :D
Természetesen csak a saját véleményemet írom a tapasztalataim alapján. Az elmúlt 3 évben 8-10 gyártó termékeit kipróbáltam (mindig vadásztam az akciósra), de messze a Scitec volt nekem a legjobb. Hogy miért? Az íze, állaga. Szerintem összetételre kb. semmi különbség nincs a gyártók között ugyanaz a tejsavó koncentrátum az alap, de nekem krvára nem mindegy, hogy a Nutriversum vizes kakaó fehérjéjét iszom vagy a Scitecét, ami felér egy desszerttel. Ha már kifizetem érte a pénzt és az étrendemből kizárom az édességeket, akkor szerintem nem árt, ha az a napi 1 shake élvezetes legyen. Nekem ebben a Scitec minden (!) íze verhetetlen és ez szerintem megéri azt a kilónként kb. 1000 forint pluszt.
Igaz! A Biotech megteheti, hogy drágán adja a termékeit, hiszen az egyik legnépszerűbb táplálékkiegészítőket forgalmazó cég, aminek a termékeit még drágán is megveszik! Miközben, cseppet sem jobb, mint a kevésbé népszerű, kisebb cégek termékei...
Viszont, hallottam, hogy a GymBeam igen feltörekvőben van! Egyre több profi versenyző igazol áz hozzájuk a Biotechtől is!
Gymbeam nem német márka, hanem szlovák.
Amúgy már ők is kezdenek árakat emelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!