Lonelyanimefanboy kérdése:
Súlyzót vagy húzódzkodó rúdat éri meg jobban venni?
Figyelt kérdés
Most kezdenék el otthon edzeni és ez alkalommal elhatároztam magam, szóval ezért kérdezem :p. 16/F2021. máj. 2. 17:45
11/11 anonim válasza:
9-es: én úgy értelmeztem, hogy az ajtófélfára szerelhető rúdra gondol. Ha azt lejjebb rakja, máris csinálhat invertált evezést és tud felhalmozni valami volument. Mellette csinálhat negatív ismétléseket húzódzkodásból. Ha már megy pár ismétlés, végezhet greasing the groove-ot.
Lábazni is tud, bolgár guggolás, egylábas csípőemelés, vádlizás testsúllyal, futás, akár sprint, bringa. Nyilván ez nem klasszikus "gyúrás", de kezdetben jó lesz, szerintem súlyt elég később beiktatni, de ezekkel elég jól meg lehet alapozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!