Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Yuri Boyka féle test alkatot...

Yuri Boyka féle test alkatot hogyan érhetek el?

Figyelt kérdés
Nem, nem a cigány féle Yuri akarok lenni, csak szeretnék izmos lenni de nem túlzottan. Tehát az Arnold féle izomtömeg felejtős számomra. Yuri féle testet akarok de kicsit kisebb izmokkal. Hogyan érhetem el egészségesen? Milyen porokat kell szednem ehhez? Nem baj ha csak 8 év múlva érem a kívánt testet, ráérek. Naturálban gondolom nem fogom elérni a Yuri testet, ezért melyik a legegészségesebb por, ami nem tesz sok kárt a testemben? Termékeny szeretnék maradni, lehessen saját gyerekem, tehát ebbe ne avatkozzon bele a por. Mennyi lehet étkezésnél a havi költség?
2021. ápr. 30. 14:27
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Troll alert. 😀
2021. ápr. 30. 14:41
 2/5 anonim ***** válasza:

A bojkaturmix teljes kiörlésű liszt a legolcsóbb,legegeszségesebb por.Vegyél be napi 3 kanállal.

1 kiló liszt 200 forint.Harminc napra elég 3 kiló.

Az 50 kilós zsákos mégolcsóbb.

A malomba kapsz.Csak szólj nekik,hogy 100% os Bojkaturmixot szeretnél.

2021. ápr. 30. 15:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem a havi 2200 kalorias etrendem 45ezer forintban van durvan felfele kerekitve. Ebben benne van a feherjepor is.

zab,tojas,csirkemell,daralt marha,rizs,banan,alma,zoldsegek,puffasztott rizs

Neha becsuszik pulyka vagy tonhal,de azt nem szamoltam bele.

Naturalon jo genetikaval es/vagy tokeletes edzessel,pihenessel es etkezessel! kozel lehet kerulni a Boyka fizikumhoz

2021. ápr. 30. 16:19
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
kukorica bojli
2021. ápr. 30. 16:41
 5/5 anonim ***** válasza:
80%
Kreatin+zöld tea
2021. ápr. 30. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!