Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy lehet megértetni valakive...

Hogy lehet megértetni valakivel hogy ne koxoljon?

Figyelt kérdés
Koxol emellett iszik is kb minden másnap, aztán a véreset hugyozik meg csak mondja hogy nem érti miért, emellett a koxból dupla adagokat nyom tabletta formában már vagy egy éve.
2021. ápr. 29. 15:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Dekaszuszitrenvinyó forever
2021. ápr. 29. 19:36
 12/25 anonim ***** válasza:
Ez mentális probléma, önbizalom hiány plusz megfelelési kényszer elegye. Tudja ő, hogy mitől van a véres vizelés, csak az edzés és a piálás egy olyan kompenzációt nyújt neki az életében, amivel más, ezektől talán súlyosabb problémáit nem látja. Valószínűleg úgy effektívebben tudsz neki segíteni, hogy ha a dolgok mögé nézel, és ha megtalálod mi váltja ki nála ezt a kényszert, azon próbálsz változtatni, vagy arról próbálsz vele beszélni. Nem a koxal van a baj az ő esetében.
2021. ápr. 29. 20:44
 13/25 A kérdező kommentje:
Önbizalom hiánya nincsen, olyan orbitális hülyeségeket csinál hogy épeszű ember nem tenné, emellett minden nőnél bepróbálkozik, részegen harap és vetkőzik amúgy.
2021. ápr. 29. 20:58
 14/25 anonim ***** válasza:
Amiket leírtál az is mind az önbizalom és figyelem hiányából ered. Voltak hasonló éveim, csak én nem cuccoltam.
2021. ápr. 29. 21:02
 15/25 A kérdező kommentje:
Mindig ilyen volt kiskorunk óta.
2021. ápr. 29. 21:09
 16/25 anonim ***** válasza:
Gyermekkori probléma, a legtöbb olyan hatás ami miatt az önbizalom vagy önértékelés sérül, kisgyermek vagy kamasz korban éri az embert.
2021. ápr. 29. 21:30
 17/25 A kérdező kommentje:
Ellenben ő még depressziós se semmi nem volt egész életében, még szorongani se szokott.
2021. ápr. 29. 21:38
 18/25 anonim ***** válasza:
Majd ha abbahagyja azt a sok szart, akkor fog. :D
2021. ápr. 29. 21:52
 19/25 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a kérdező xd
2021. ápr. 30. 05:42
 20/25 A kérdező kommentje:
Fejezzétek már be ezt se nem a nője nem vagyok egy olyan embernek akinek sosem volt, se nem én vagyok, én detoxon gürizek xd
2021. ápr. 30. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!