Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Konditeremben ezzel a genetika...

Konditeremben ezzel a genetikaval ki tudnám gyúrni magam erősebbre és férfiasabb lennék?

Figyelt kérdés
Vékony vagyok és csajos. Magyarul nagyon nem férfias, kinézetre. Utálok ilyen lenni már. Konditerembe menjek mindenképpen? Plusz fehérje por szedni ártalmas e? Mert én nem tudok annyi húst megenni inkább innek ilyen fehérjét. Vagy itthon edzek inkább? Mit ajánlotok? Hogy lehetne megtanulni jól edzeni? Nem akarok ilyen lenni. Legrosszabb esetben még szteroidot is szednék. Bár úgyse tudnám beszerezni.

2021. ápr. 21. 15:53
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
A legtöbb ember fejleszthető, valószínűleg te is. De ahhóz jó edzésterv, és jó étrend szükséges. Utóbbi nem attól lesz jó, hogy tartalmaz fehérjeport. Vagy kezdj el tanulni - a Youtube-on vannak jó oktatóvideók -, vagy keress egy jó személyi edzőt!
2021. ápr. 21. 15:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen tudom de ha nem viszek be elég fehérjét, akkor esélyem sincs.
2021. ápr. 21. 16:02
 3/10 anonim ***** válasza:
20%
A napi bevitelednek bőven elég, ha 10-15 %-a fehérje. Semmi szükséged fehérje porra, ezen ne görcsölj. Ez az egész fehérje mizéria egy money making industry, a legtöbb ember éppenhogy túl sok fehérjét eszik, a tápkieg gyártók meg örülnek a haszonnak. Nincs ember, aki azért nem fejlődik, mert nem visz be elég fehérjét. Először otthon kezdj edzeni, már azzal is el lehet érni egy jó szintet kezdőként. Aztán később mehetsz kondiba is, ha már otthon nem tudsz fejlődni.
2021. ápr. 21. 17:17
 4/10 anonim ***** válasza:
16%

Gondolom troll vagy!

Ha nem, akkor pedig ne sajnáld a pénzt a személyi edzőre. Legalább csak az első egy-két hónapban, amíg képbe kerülsz, mert most az alapvető dolgokkal sem vagy tisztában. Nagyon buta a kérdésedet, és buta a leírás is, úgyhogy egy személyi edző segítsége mindenképp indokolt lenne. Lehet, hogy két hónap alatt kialakulna és stabilizálódna egy hosszútávon fenntartható edzésterv, megtanulnál táplálkozni, kialakítanátok egy megfelelő étrendet, megtanulnád az alapvető fogalmak, mire való a fehérje, miért fontos a szénhidrát, hogyan kell számolni a makrotápanyagot, miért kell számolni a kalóriákat, és hasonlók.

Szerintem neked főleg önbizalmi problémáid vannak, amin igazából akármelyik sportág segíthet, de nyilván a konditerem az, ahol izomzat szempontjából viszonylag hamar el lehet érni komoly változásokat. Nem azt mondom, hogy pl. az úszók izomzata nem szép, hiszen nagyon is az, de az évek kemény edzései során fog felépülni. Míg konditeremben, ha jó a diétád és jó az edzésterved, akkor pár hónap alatt simán elkezdenek látszódni azok a vállak, és azok a combok. Nyilván nem lesz fél év alatt Phil Heath (10 év alatt sem), de a kezdők, ideális kajával és edzéssel tök gyorsan tudnak fejlődni.

A fehérjepor nem egészségtelen, nem ártalmas. Ne az aluljáróban vedd egy romától, meg ne egy név nélküli táplálékkiegészítő gyártótól 50 forintért, és akkor a legrosszabb, amit tehet veled, hogy belemegy az orrodba, és tüsszentesz tőle.

Viszont így, hogy azt sem tudod mi fán terem az izomtömeg, az étkezés és az edzés, el ne kezdj különböző, semmire sem jó táplálékkiegészítőket vásárolni, mert értelmetlen. Az edzés nem ilyen egyszerű, hogy "ha nem eszek húst, akkor iszok fehérjét, mert az kell az izomnak, és ha sok fehérjét iszok, és mellette gyúrok, akkor nagy izmaim lesznek". Így a 14 évesek gondolnak a tömegnövelésre. Ha elmúltál 14 éves, akkor kezdj el az interneten utána olvasni a dolgoknak. Lehetőleg ne a Nők Lapján és Femina.hu-n, hanem igazi, szakmai testépítő oldalakon. És ha újra nyitnak a konditermek, akkor keress fel egy személyi edzőt, mert így csak el fogsz kezdeni rosszul edzeni, rosszul étkezni, rossz táplálékkiegészítőkkel, nem fogsz fejlődni, nem lesz sikerélményed, és csak még jobban elsüllyedsz az önbizalomhiányban.

2021. ápr. 21. 17:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem kell szteroid!! Bírd ki azt a 3-4-5 évet amíg kigyúrod magad, az nevetségesen kevés idő a hátralévő 40-50-60 évből, gondolj csak bele, és azt jó lenne boldog, kigyúrva , ugyanakkor egészségesen is tölteni!
2021. ápr. 21. 20:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Kezdj el akkor öcsém, 12 éves korom óta gyúrok, 130kg tiszta izom vagyok, 160al nyomom fekvd
2021. ápr. 23. 14:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Aki lepontozta a 3-ast, írna valami indoklást? Mi nem stimmel?
2021. ápr. 23. 14:13
 8/10 anonim ***** válasza:

3-as vagyok. Köszönöm, hogy a védelmemre keltél, 7-es :D

Én sem értem, hogy miért lettem lepontozva. Tekintve a trollok mennyiségét, és a testépítéshez kicsit sem értő kommentelők számát nem lepődök meg. Egyébként nem mintha számítana, nem mintha érdekelne, hogy melyik név nélküli felhasználó pontoz le, vagy pontoz fel. A lényeg, hogy én, az edzéshez értő hozzászólók tudják, hogy amit írtam, az tűpontos, és minden kezdőnek megfontolandó.

2021. ápr. 23. 15:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Te a 4-es vagy, én nem rád gondoltam. :D Mondjuk te sem érdemelsz 8 %-ot.
2021. ápr. 23. 15:45
 10/10 anonim ***** válasza:

6-os, én pedig 17 éves vagyok 170 centi mellé 142 kg vagyok szárazon, és 62-es a bicepszem , natúr vagyok

kb. 180-al melegítek be fekvenyomásnál

2021. ápr. 24. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!