Mit csináljak,ha kiall oldalt a combom? (izom miatt)
Figyelt kérdés
Homokóra alakot akartam, ezért elkezdtem edzeni h a popsim kerekebb(vagy formasabb) legyen de a baj az h a combom kiall oldalt és nagyon zavar(most jobban mint az elején).
Valaki tudna olyan edzést ami csak popsira megy?
2021. ápr. 15. 17:56
1/14 anonim válasza:
A genetikán nem lehet változtatni. Bikinimodell versenyre készülsz vagy mi? A pasiknak hidd el, rohadtul nem ez számít...
3/14 anonim válasza:
Hip trust,lórúgás variációk ,merevlábas felhúzás,kitörés
4/14 anonim válasza:
El nem tudom képzelni kedves kérdező hogy áll ki a combod, mutasd meg lègyszives akár privátban is
5/14 anonim válasza:
Mármint hogy lentről felfelé szélesedik és fent áll ki kicsit? Mert ezt én sem értem, de mindegy is, mert ha ott tapad meg az izom, azzal sokat nem tudsz kezdeni, mivel ez genetika
6/14 A kérdező kommentje:
Az 5nek.
Igen, csak nem tudtam, hogy írjam le.
2021. ápr. 17. 19:37
8/14 A kérdező kommentje:
Megtalaltam, az a neve hogy hip dips (magyarul nem tudom hogy van)
Szóval hip dips-em van és nem tudom h tüntessem el.
Azert akarom mert szégyellem, pedig tisztába vagyok vele hogy ez termeszetes
2021. ápr. 19. 16:09
9/14 anonim válasza:
Hallod küldj már róla egy képet pls
10/14 anonim válasza:
Uristen!!
Hip dips?
Az nagyon nem jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!