Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi idő lesz újra felépíten...

Mennyi idő lesz újra felépíteni, ami elveszett?

Figyelt kérdés

Másfél éve lesérült a csípőm/hátam alsó része, de egészen jól meg tudtam kerülni és edzettem tovább (főleg alapgyakorlatok, saját testsúlyos edzések, izolált gyakorlatok). Egy éve a vírushelyzetet arra "használtam", hogy beiktassak egy nagyobb pihenőt a hátamnak, amire sajnos azt találtam ki, hogy sokat feküdtem, mert eleinte úgy tűnt, hogy jót tesz (később már nem javított semmit, csak stagnált a dolog). Home office-ban kényelmes volt ágyból fekve dolgozni, mert ülni amúgy is fájdalmas volt 20 percnél tovább.

Mindez abba torkollott, hogy már alig mozogtam (semmilyen súlyzós edzést nem végeztem egyáltalán), nagyrészt feküdtem egész nap, belustultam. Már egy éve megy ez így, híztam is 12 kilót.

Jól gondolom, hogy eléggé vagy szinte teljesen leépült az izomzatom?

Nem akarok teljes gőzzel belevágni, de nem is full lassan akarok visszatérni. 2-3 hónap alatt vissza tudom rakni magam az egy évvel ezelőtti szintre, nem kell 6-8-12 hónap? (kb. 2 év munkája veszett el)

2021. ápr. 12. 21:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Mi a kiinduló állapot és mi volt az akkori forma?
2021. ápr. 13. 05:31
 2/2 anonim ***** válasza:

2 év munkája biztos, hogy nem kerül vissza 2-3 hónap alatt (kivéve persze ha az a 2 év munka semmit se ért). Főleg, hogy híztál 12kg-t, ami gondolom több, mert közben izmot is vesztettél.

Minimum fél év, de ezt így nem lehet megmondani. Akkori + mostani kép segítene, de még úgy is rengeteg tényező van.

2021. ápr. 13. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!