Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az otthoni edzést mennyire...

Az otthoni edzést mennyire tartjátok hatásosnak?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok az otthoni súlyzós, súlypántos edzések hatásosságáról?

A személyes véleményem (és ez nyilván nem objektív, ezért is teszem fel a kérdést) az, hogy nem túlságosan effektív.

2021. ápr. 10. 11:47
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Nem az számít, hol edzel, hanem, hogy hogyan. Akinek van két darab rózsaszín kézisúlyzója, annak nyilván nehezebb, mint annak, aki egy jól felszerelt teremben edz, de a módszer a legfontosabb. Ha hülye vagy, mehetsz terembe, nem fogsz fejlődni, ha viszont értesz hozzá, minimális eszköztárral is haladni fogsz.
2021. ápr. 10. 11:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szubjektív választ írok: ha van egy olimpiai rudam és hozzá megfelelő mennyiségű súlyom, akkor azért már nagyjából megoldom a súlyzós edzéseimet. A kiegészítő saját testsúlyos gyakorlatokat szabadban is el tudom végezni (amit a helyzettől függetlenül is gyakran csinálok).
2021. ápr. 10. 11:54
 3/5 anonim ***** válasza:
58%
Kezdoknek jo lehet, de egy szint felett szintentartani se eleg.. Ha beruhazol legalabb 500at es van otthon eleg hely ugy megoldhato... de szerintem ugyis is inkabb terem. Teljesen mas lemenni edzeni egy arra specializalodott helyre ahol mindenki edz, nem kell semmi kompromisszum.. edzel ahogy akarsz. Mi mindig 2-3an edzunk. Ugy keszulunk versenyre vagy csak 1 valaki es a tobbi meg motivalja, nyomja ugyanugy, segit az utolso utani ismetlesekbe.. 3x jobban lehet fejlodni..
2021. ápr. 10. 12:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezekkel a súlypántokkal nyilván közel sem fogod elérni azt az eredményt, mint ha 200+ kilós súlyokat emelgetnél
2021. ápr. 10. 14:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Attól függ mi a cél:

Ha egy kigyúrt állat akarsz lenni, akkor konditerem.

Ha viszont csak formában akarsz maradni, és pusztán nem akarsz gyenge lenni, akkor elég az otthoni is.

Én eddíg otthon edzettem csak egy fekvőpaddal, és a hozzá tartoző rúddal, nagyon sokat fejlődtem, mikor teremben megmutattam magam, nem nézték ki belőlem, hogy elbírom amit elbírok. Szóval ha az ember komolyan veszi, lehet ezt is jól csinálni :)

2021. ápr. 10. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!