Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek pénz kidobás a...

Szerintetek pénz kidobás a táp kiegészítők?

Figyelt kérdés
5 kilo fehérje napi 2 adagal bírja durván 2 hónapig és 22 ezer ft minimum. De ha az ember eszik elég húst akkor igazából tök felesleges nem? Illetve az egyéb táplálék kiegészítőkre is igaz nem?
2021. ápr. 9. 21:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%
Biztos zsirmentesen hogyne 😅 akkor az olimpian lenne 121 kgval es nem feherjerol meg creatinrol irna hanem hghrol meg testorol
2021. ápr. 10. 12:27
 12/18 $$$$$ ***** válasza:
Nem zsirmentesen(de amugy senki se zsírmentes). 20% körüli (legutoljara 19,7% volt par napja) testzsírom van. De 203 cm magas vagyok. Tehat ezekkel az adatokkal sajnos zsírmentesen se lehetnek olimpian😅. De jelenleg egy lassu tömegelesben vagyok mert most erőben akarok fejlődni, de nagyon hirtelen behizni se akarok. Aztan majd valamikor ha nem erzem mar magam vékonynak,meg elégedett leszek az erőszintemmel leszalkásítok(bar szerintem sose leszek teljesen elegedett magammal.. én regen 198 cm voltam es 75 kg. Ahoz kepest mar most is elegedett lehetnek. De nagyon nem vagyok. Most ott tartok, hogy bele tudok nezni a tükörbe anelkul hogy rosszul lennek. De meg ugy erzem hogy nagyon szarul nezek ki). Jövő nyárra már látok rá esélyt mert kicsit vágyok egy szarazabb formara de ugyan akkor erőt is szeretnek. Most meg ugy erzem hogy a kitűzött celjaimat erőben elérem ebben az evben. Legalabb is egyenlőre jol haladok. Bár ugy is lesznek majd új celok😂. De most attol is félek, hogy ha leszalkasitanak ropi lennek. Lehet ezzel jővőre is így leszek(sőt tuti,de a haverok noszogatasara mar iden is majdnem elkezdtem szalkasitani mert szerintuk nem vagyok mar vezna de en ezt nem látom igy. A karomat is kicsinek erzem(46,5 na de 203 cm hez)). Köver meg így se vagyok. Van egy minimalis hasam de nem zavar. De így meg nem nezek ki annyira ropinak.
2021. ápr. 10. 13:50
 13/18 anonim ***** válasza:
Ja igy ertem sry :) De viszont 20% fole nemnagyon mennek akkorse. Persze celfuggo, de jot tesz evente 2 beszáradás. Utana konyebb fejlodni tovabb.
2021. ápr. 10. 14:00
 14/18 $$$$$ ***** válasza:
Persze sokkal feljebb en se akarok menni. Mert ugy nagyon köver lennék. Ezert is vagyok most egy nagyon lassu tömegelesbe. Mert most van egy kitűzőtt celom erőben junius vegere. Amit ha bele d*glök is megcsinallok😂. Ezert nem akarom abba hagyni a tömegelest csak belassítottam😂. Utana decemberig csinallok egy szinten tartast mert akkorra is van egy celom. Utana pedig nagy eselyel leszalkasitok nyarra de nagyon lassan.Haverom szokta azt hogy mar januar elejen elkezd szalkasitani. Brutal lassan adja le a kilókat. Igy olyan junius közepere van egy jo formaja es meg erőböl is keveset veszit.
2021. ápr. 10. 14:08
 15/18 anonim ***** válasza:

"Én pl 121 kg vagyok. Tömegelek. Napi 220 gramm feherjet eszek. Azt csak kajábol shake nelkül nem egyszerü bevínni"

Nehogy már egy 121 kilóval ne tudjon egyszerűen bevinni az ember 200 gramm fehérjét. Gondolom te sem szamolod bele a növényi fehérjét, mert csak az állati eredetű az, ami hasznosul elven vagy. :D Ami persze nem teljesen igy van.

2021. ápr. 10. 15:18
 16/18 anonim ***** válasza:
74%
88 kilommal, vissza kell fognom magam, hogy ne vigyek be túl sok fehérjét. Naturálban nem nehéz bevinni a kellő feherjebevitelt.
2021. ápr. 10. 15:19
 17/18 $$$$$ ***** válasza:
15 ös. A növenyit nem számolom bele. De nem azert nem mert ugy veszem, hogy az nem hasznosul. Hanem azert mert sajnos elenyesző mennyiségű zöldseget eszek. Egyebkent ugy szokott lenni hogy kb.170-180 gramm van meg a kajabol. Arra raiszok ket shaket. Es akkor olyan 218-228 nál allok meg. De en alapvetően egy nagyon rossz etvagyu ember vagyok. Hidd el nekem nagyon nehez ennyit megenni😂. En ha nem eröltetnem napi 1 etkezéssel ellennek...
2021. ápr. 10. 17:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Egy átlagos étvággyal simán hozza az ember azt a mennyiségű fehérjét, amire szüksége van naturálban, nem gondoltam, hogy neked ekkora temettel egy átlagos étvágyad sincs. 😅 Amúgy lehet ügyeskedni, hogy könnyebben meglegyen a feherjebevitel. Pl, ha csirkemellet eszel, szószosan csináld, és sokkal konnyebben lecsúszik. Legkönnyebben nekem úgy csúszott, hogy ledaraltam a csirkemellet, vagy eleve daraltan vettem, hagymát megpiritottam par gramm zsírban, ra a darált hus, mikor kezdett feheredni, ra a bolognai szósz, ebből a combino volt a kedvencem, a Lidlben aruljak, hozza egy kis tészta, hogy azért ne csak husbol alljon es ha belefer a kaloriaba, akkor sajt is, ami szintén magas feherjetartalmu.
2021. ápr. 10. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!