Vegák: Biotech vegán protein milyen ízre, ill. hatásra?
Figyelt kérdés
Eddig Biotech Zero Whey-t ittam. Nem testépítek, nő vagyok és futás mellett súlyzózok, és bevált a cucc, vékony alkat vagyok, de izmosodtam. Viszont az ízéért nem lelkesedtem, és mivel vega is vagyok, váltanék. Érdekel, aki próbálta, annak hogy vált be? Esetleg más vega fehérje?2021. ápr. 6. 20:08
2/8 anonim válasza:
Nekem a bananos izlett a legjobban. De nagyon suru. Sokkal tobb viz kell bele. Van 1 adagos. Probald ki azokat.
3/8 anonim válasza:
Biotech-et kerülném. Megbüntették, fel van ütve a fehérjéjük glicinnel, taurinnal
6/8 anonim válasza:
Személyes vélemény, de szerintem kicsit olyan homok utóíze van, de hatásban hozza amit várni lehet tőle. Se többet, se kevesebbet. :)
7/8 anonim válasza:
#3 Glicin amúgy tök egészséges aminosav. meg drága is. :D szóval utána néznék jobban ennek az állításnak
8/8 anonim válasza:
3-as:"fel van ütve a fehérjéjük glicinnel, taurinnal"
És az (miért) baj...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!