Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vegák: Biotech vegán protein...

Vegák: Biotech vegán protein milyen ízre, ill. hatásra?

Figyelt kérdés
Eddig Biotech Zero Whey-t ittam. Nem testépítek, nő vagyok és futás mellett súlyzózok, és bevált a cucc, vékony alkat vagyok, de izmosodtam. Viszont az ízéért nem lelkesedtem, és mivel vega is vagyok, váltanék. Érdekel, aki próbálta, annak hogy vált be? Esetleg más vega fehérje?
2021. ápr. 6. 20:08
 1/8 anonim válasza:
Ezekre én is kíváncsi lennék.
2021. ápr. 6. 20:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem a bananos izlett a legjobban. De nagyon suru. Sokkal tobb viz kell bele. Van 1 adagos. Probald ki azokat.
2021. ápr. 6. 20:47
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Biotech-et kerülném. Megbüntették, fel van ütve a fehérjéjük glicinnel, taurinnal
2021. ápr. 6. 21:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Fossss
2021. ápr. 7. 06:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Mogyorós nagyon finom.
2021. ápr. 7. 13:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Személyes vélemény, de szerintem kicsit olyan homok utóíze van, de hatásban hozza amit várni lehet tőle. Se többet, se kevesebbet. :)
2021. ápr. 7. 13:50
 7/8 anonim válasza:
#3 Glicin amúgy tök egészséges aminosav. meg drága is. :D szóval utána néznék jobban ennek az állításnak
2021. ápr. 25. 12:16
 8/8 anonim ***** válasza:

3-as:"fel van ütve a fehérjéjük glicinnel, taurinnal"

És az (miért) baj...?

jan. 12. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!