Nagyon sovány vagyok és lapos, de szeretnék csinosabb lenni, étvágyam nem nagyon van, szóval ezért gondoltam proteinre viszont nem tudom melyiket válasszam, melyik a legjobb ilyesmire.
Azonban szerintem még kellene próbálnod normálisan táplálkozni. Ha nem vagy éhes akkor is legalább egy kicsit enni.
2020. dec. 9. 05:30
2/9 anonim válasza:
Bármelyik tejsavó koncentrátum jó, de a szilárd kaja lenne a legjobb.
2020. dec. 9. 07:25
3/9 anonim válasza:
Kalóriapluszban kell lenni, és hízni fogsz. A fehréjekoncentrátum nem "hízószer".
2020. dec. 9. 08:43
4/9 anonim válasza:
Szénhidrátos Jumbo
2020. dec. 9. 10:01
5/9 anonim válasza:
Neked ne fehérje kell hanem max tömegnövelő ami főleg szénhidrát és némi fehérje.
Viszont könnyebben és olcsóbban is megtudod oldani.
menjél rá a egyszerű szénhidrátokra, finomított cukrokra és a zsírokra.
Mint pl: kekszek, csoki (bármilyen) olajos magvak (dió, mandula ilyenek), zsírosabb tej mint amit most használsz, olíva olaj saláta öntetnek és a cukros üdítők is mehetnek az esetedben.
2020. dec. 9. 10:09
6/9 anonim válasza:
Ha hízni szeretnél, akkor miért fehérjét akarsz enni? Told befelé az összetett CH-t, mehet zsír is. Legyél kalóriapluszban, ez a titka az egésznek. Lehetőleg kerüld a cukrot és nem ártana mozogni is valamit.
Olajos magvakat én is javaslom
2020. dec. 9. 12:00
7/9 anonim válasza:
Vársz még egy 10 evet,és minden fehérje por nélkül hizni fogsz.
Sokat tv z,és egyel chipszet,csokit.
2020. dec. 9. 13:29
8/9 anonim válasza:
Neked nem fehérje hanem tömegnövelő kell. De szerintem az se. Mert nem éri meg és szar az összetételük. Inkább fogj 100g zabot reggelire huzd fel vizzel mikrozd be dobj ra 1-2 kanal tejsavot 2 kanal mogyorovajat meg 2 banant. Legjobb tömegnövelő a világon. A nap többi részébe meg egyel rizst, edesburit, zoldseget, hust lega 3-4x. 2 hetente merj sulyt. Ha nemjo emeld a cht meg a zsirt. Amig nem kezd noni a sulyod. Állitsd be mennyi kell neked mindenki mas. Enis nehezen hizok. 400g chval 150zsirral 200g feherjevel (full tisztan) 0kardioval dietaztam versenyre.. 170/70 bar en nehez fizikai munkat vegzek heti 5x10-12 oraban. Az is szamit
2020. dec. 9. 20:26
9/9 anonim válasza:
Jaj utolso vagyok. Most esett le h valszeg csaj vagy 😀 oszd el 3mal
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!