Véleményt szeretnék kérni, hogy szerintetek jó-e ez a forma és csak így tovább, vagy valamin javítanom kellene? (Arányokra gondolok)
Szerintetek 1-1,5 év edzés után szteroid nélkül jó ez a forma vagy túl vékony? Tudni kell rólam, hogy refluxom van, szóval nem tudok annyit enni amennyit szeretnék. Illetve arányok milyenek? 80 kg vagyok a képeken. (A fehér foltok azok fogkrém mert sok volt a pattanás)
"Azért, mert jól néz ki, még lehet bizonytalan magában, egy fiatal gyerek. Gyakran látom ezt pl. szellemi síkon. "Az ostobák mindenben magabiztosak, az okosak pedig tele vannak kétségekkel." MB"
Ez a mondás szellemi dolgokra vonatkozik. Tutira nincs olyan testképzavara, hogy egy naturál max formára rákérdez, hogy nem túl vékony 1-1,5 év alatt. Hencegni jött ide.
58, 60: Te a gyúrós csaj vagy? Őszinte mindig is voltam, de Bence nem vagyok.
59: Vannak bizonytalan maximalisták. Ugyan én nem vagyok/és nem is voltam annyira jó alkatú, mint a kérdező, de a jobb időszakokban sem tudtam a testképemet reálisan értékelni. MB
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!