Véleményt szeretnék kérni, hogy szerintetek jó-e ez a forma és csak így tovább, vagy valamin javítanom kellene? (Arányokra gondolok)
Szerintetek 1-1,5 év edzés után szteroid nélkül jó ez a forma vagy túl vékony? Tudni kell rólam, hogy refluxom van, szóval nem tudok annyit enni amennyit szeretnék. Illetve arányok milyenek? 80 kg vagyok a képeken. (A fehér foltok azok fogkrém mert sok volt a pattanás)
42: Részben igazat is adok, de ilyen fizikumnál a bizonytalanság az a "jók az arányok?" kérdés volt csak, esetleg még a "jó ez a forma?". Hogy le van-e maradva valamelyik izmom amin javítani kell, meg ilyesmi.
Az hogy egy kb naturál max fizikumra rákérdez, hogy túl vékony-e, az meg átlátszó töltött kérdés amire várja a válaszokat, hogy "dehogy vagy vékony báttya ki vagy pattintva mint a légpárnás fólia". Vagy ha tényleg vékonynak látja magát, akkor súlyos testképzavarban szenved amit kezelni kellene.
"dehogy vagy vékony báttya ki vagy pattintva mint a légpárnás fólia".
Ezen jót nevettem. Én ismerek amúgy testképzavaros testépítőket. Magam is mindig elégedetlen vagyok (bár alkatilag/korilag hátrányaim vannak a kérdező sráccal szemben). Mondjuk a kérdező súlyát nem tudjuk, lehet, hogy ő a sztárolt bajnokokhoz méri magát. A lélek fura dolog, az emberek nagyon különbözőek...
"Mondjuk a kérdező súlyát nem tudjuk,"
Irta 80 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!