"Szia cica, van gazdád?" klasszikust ajánlom közben mutogasd a és csókolgasd a bicepszed. Ha ettől nem lesz nedves akkor biztos leszbi.
2021. márc. 29. 19:51
3/23 $$$$$ válasza:
Az első írta a legjobbat. És ha esetleg azt mondja, hogy még hasznalja akkor kérdezd meg, hogy beszalhatsz-e. Ha igent mond meg az se feltetlen jelenti azt, hogy bejössz neki. De onnantol kezdve beszélő viszonyba kerültök.
2021. márc. 29. 20:02
4/23 QvanyadatMDRTR válasza:
Szerintem sehogy, mert edzeni ment oda és nem ismerkedni.
Esetleg ha megy öltözni, jön ki, akkor ha meg tudod szakítani az edzésed és nem baj, hogy kimegy a bemelegedésed, leszólíthatod pár percre, főleg termen kívül, hogy ne sülj be mások előtt, és akkor bármit mondhatsz neki őszintén: pl elhívhatod vacsorázni (ha lenne étterem nyitva de találj ki vmit).
24/F
2021. márc. 29. 20:07
5/23 anonim válasza:
Szia, segítesz visszarakni a súlyokat? (Mosoly)
2021. márc. 29. 20:08
6/23 anonim válasza:
Kamu kérdés! Zárva van a konditerem 😐
2021. márc. 29. 20:12
7/23 anonim válasza:
6
Hivatalosan zárva van persze. Amúgy most voltam lent én is.
2021. márc. 29. 20:14
8/23 QvanyadatMDRTR válasza:
7-es, akkor ebben az esetben úgy szedje fel a kérdező:
"khe khe szia, covidosztályra megyünk együtt cica? khe-khe"
gratulálok.
2021. márc. 29. 20:15
9/23 $$$$$ válasza:
6 os. Az igazolt sportolok mint pl. én is mehetünk.
És szerintem akkor is az a legjobb amit irtam. Senki se lesz ideges ha megkerdik amikor pihen hogy hany szériaja van meg. Es ha meg sok akkor megkerdi hogy beszalhat-e. Nallunk ez rendszeres.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!