Ez lehet ínhüvely gyulladás?
Figyelt kérdés
1 hete kezdtem el edzeni és megeröltettem az alkarom. Van rajta egy hosszúkás dudor, de nem fáj ha megnyomom. Akkor ez lehet inhüvelygyulladás? Mennyire súlyos? Mit csináljak hogy hamar elmúljon? Illetve addig mire edzhetek? Mikor gyógyul meg?2021. márc. 28. 09:36
11/14 anonim válasza:
Ja a karodat fotózd úgy le, mert így ábrán nyilazva az csak egy izom.
12/14 anonim válasza:
Nem lehet, hogy simán egy izom az alkarodon? Így a leírás alapján formára, méretre, irányra és az "előidézés" módjára nézve is stimmelne, ott kell lennie egy izomnak.
13/14 A kérdező kommentje:
Én is elösször azt gondoltam. De úgy képzeld el hogy kb olyan vastag mint a kisujjam, és kb annyira is áll ki. Nem értek hozzá, de ott nem egy vastagabb izomnak kellene hogy legyen? Lehet akkor hogy egy nem megerősödött izom vagy esetleg egy ín vagy ér? Szerinted ha nem fáj, akkor mehet tovább az edzés vagy meddig várjak?
2021. márc. 28. 20:22
14/14 A kérdező kommentje:
Tudsz olyan képet küldeni esetleg hogy milyen izomre gondolsz? És én meg megmondom hogy ilyen e nekem
2021. márc. 28. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!