Ez lehet ínhüvely gyulladás?
Figyelt kérdés
1 hete kezdtem el edzeni és megeröltettem az alkarom. Van rajta egy hosszúkás dudor, de nem fáj ha megnyomom. Akkor ez lehet inhüvelygyulladás? Mennyire súlyos? Mit csináljak hogy hamar elmúljon? Illetve addig mire edzhetek? Mikor gyógyul meg?2021. márc. 28. 09:36
1/14 anonim válasza:
Az ínhüvely gyulladás rendesen fáj, szóval nem hiszem. Jó lenne ha egy háziorvos legalább megnézné.
2/14 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szeretnék ebben a helyzetben háziorvoshoz menni. Igazából nem fáj, max egy nagyon kicsit,viszont van egy kis dudor ami zavar. Szerinted mi lehet?
2021. márc. 28. 11:45
3/14 anonim válasza:
Csak puha dudor, nem piros, lila, kék vagy sárga?
4/14 A kérdező kommentje:
Egy puha dudor. Semmi szineződés. Amikor befeszítem, és a kézfejemet magam felé fordítom akkor látszik csak. Különben nem látszik semmi. Olyan mintha valami izom lenne, vagy valami ér
2021. márc. 28. 11:52
5/14 anonim válasza:
Hát, pont így feszíted meg az alkarod belső részét, szóval lehet, hogy csak az edzéseid látod kifizetődni vagy valami könnyebb sérülés az izmon, izompólyán vagy az ínon...látni kéne.
6/14 A kérdező kommentje:
Lehetséges, de akkor miért dudorodik ki annyira, sokkal jobban mint a többi? Amiket írtál ha az lenne akkir mikor gyógyulnék ki belőle?
2021. márc. 28. 12:01
7/14 anonim válasza:
Ha azok amiket írtam, akkor kellene pár hetet pihentetni, tényleg pihentetni.
Ha orvoshoz nem mész, akkor kenegesd valami sportkrémmel és figyeld a napokban változik-e valami szemre vagy érzetre és ha hátrányára, akkor mindenképpen mutasd meg egy dokinak.
8/14 A kérdező kommentje:
És te mit gondolsz valószínűbbnek? Csak izom vagy ér ami az izmosodás hatására jobban kiáll, vagy amiket te írtál? Csak én azt furcsálom hogy nem fáj ha megnyomom
2021. márc. 28. 12:49
9/14 anonim válasza:
Miért nem dobsz egy képet inkább, akkor annyival okosabbak lennénk.
10/14 A kérdező kommentje:
Úgy képzeljétek el hogy az alkaromon van, a könyököm szélső, kicsit kiálló csontjával egy egyenesen, attól kb 8 cm-re. Maga a dudor teljesen színtelen, viszont hosszúkás. Az alkarommal nem párhozamosan, hanem inkább keresztbe van rajta ez a pukli. Kb 2-3cm hosszú, 1cm vastag és 0,5 cm magas. És csak akkor látszódik ha befeszítem. De megpróbálok képet küldeni
2021. márc. 28. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!