Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés közben 1-2 kanál méz?

Edzés közben 1-2 kanál méz?

Figyelt kérdés

Érdemes vagy van értelme ha mondjuk edzés közepénél megeszek egy kicsi mézet, hogy a végéig legyen az izmokban ellátás? Direkt nem szilárd szénhidrátra gondoltam, hogy gyorsan felszívódjon.

Illetve még arra lennék kíváncsi, hogy milyen pihenő időt érdemes tartani két gyakorlat között? Max fél perc vagy lehet mondjuk 1-1,5 perc is?

Kezdő vagyok még, ezért kérdem

2021. márc. 25. 22:59
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Szolocukor teljesen megfelel edzes kozben. Nyugodtan tartgatsz 1-2 perc pihenot.
2021. márc. 25. 23:12
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Én is a szőlőcukrot javasolnám. A pihenőidő pedig attól is függ milyen súlyokkal és milyen ismétlésszámokkal dolgozol, de kezdőként 1 perc megfelelő lehet, efölé viszont én nem mennék.
2021. márc. 25. 23:38
 3/8 anonim ***** válasza:
34%
Nem lehet,h normalis sult hust eszel zoldseggel elotte? Es aznap meg tobb etkezesre is? Akkor 2 oras sulyzos edzes vegigbirsz.
2021. márc. 26. 04:06
 4/8 A kérdező kommentje:

#3 nem tudom, épp ezért kérdeztem :D

Köszönöm a válaszokat

2021. márc. 26. 06:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

3: "sult hust eszel zoldseggel elotte"

????

Itt most teljesen másról van szó. Az edzés alatti megnövekedett gyors ch igény azonnali pótlásáról beszélünk. Semmi köze a sült húshoz meg a zöldségekhez..

2021. márc. 26. 08:29
 6/8 anonim ***** válasza:
87%
Van aki még mindig ott tart, hogy a húsból van az energia? Én is a szőlőcukrot ajánlom, esetleg a banánt.
2021. márc. 26. 09:42
 7/8 anonim ***** válasza:
41%

Reggel 9 kor kelek.Éhgyomorra 5iu növekedési megy.várok 20 percet,20iu inzulint utána pumpálok,várok 10 percet, mikor érzem hogy a vércukor úgy megy lefelé a véremben mint a talajvíz a sivatagban.

Ilyenkor beküldök 200g barnarizst, meg 100 g marhafehérjét.

nos gyerökök, ez mikor elkezd felszívódni a növi meg az inzulin által, olyat üt, mint a réti néger a bozótvágóval.

10 óra felé érzem a bizsergető érzést.

Na nagyon betöltött akkor a haverom edzőtermébe megyek, mivel a sportengedélyem én is megcsináltam, ilyenkor tartok ott egy kis erőbemutatót, ha enervált vagyok, akkor csak az otthoni edzőtermemben edzek egyet.

de hormonbeteg vagyok, senki ne csinálja utánam, nekem doki írja fel, patikából váltom ki.

Béla 48F

147kg

197cm

kar 55cm

erőemelő

2021. márc. 26. 14:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Remek, most flexelni jöttél vagy tanácsolni? Mert az utobbi nem nagyon jött össze szerintem
2021. márc. 26. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!