Ultraboy kérdése:
Hanyas a karod?
Figyelt kérdés
2021. márc. 24. 13:55
2/16 anonim válasza:
40. De az se mind1 milyen testzsir%-al, magassaggal.. zsiros 40es 180cmhez pl az 0. De 170cmesen 12% testzsirral azert mar mutat vmit.
3/16 anonim válasza:
Durranva 40, hidegen 38 körül.
4/16 anonim válasza:
Nálam nagyon függ attól, hogy mennyi volument viszek az edzésekbe, és hogy mennyit eszek.
Mostanában hidegen 39-40 cm (171 cm, 73-74 kg). Hosszú évekkel ezelőtt (ami majdnem 15), amikor nagyobb volument raktam az edzéseimbe, és több szénhidrátot vittem be, akkor 43 cm körül is volt (és akkor kb. 80 kg voltam).
Jó ideje külön bicepszre és tricepszre gyakorlatilag csak heti egy-két gyakorlatot csinálok, mert inkább más sportokkal foglalkozom, és az állóképességi edzéseket helyeztem előtérbe.
6/16 anonim válasza:
42 hidegen. Tzs 17%. Nem erősségem a karom. Hátam 127 cm.
7/16 anonim válasza:
39.5 hidegen, durranva 41.5, de elég magas a tzsm.
9/16 $$$$$ válasza:
Nekem hidegen 46,5. (203 cm es kb.120-121 kg vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!