Milyen hatással van az alkoholfogyasztás az izomnövelésre?
10: Nyilván ha nem zavar, hogy kicsit ront a fejlődésen akkor nincs probléma. Valakit érdekel, valakit nem, de a tények ettől még tények maradnak. Én se feszülök rá annyira, néha megiszok én is 1-1 italt.
Levegővételnél meg ha alapból jól veszed a levegőt, mert megtanultad magadtól, akkor nyilván nem olyan lényeges, hogy koncentrálj rá és egy "kicsit jobban vedd", de attól még ez is tény, hogy ha pl felhúzás elején kifújod az összes levegőt a tüdődből, akkor az ront a teljesítményen. Na meg nem láttál még videókat emberekről akik hanyatt estek bicepszezés közben, mert úgy befeszítették magukat, bent tartották a levegőt? Na, nekik például biztos hogy hasznosak a levegővételről szóló cikkek.
Nem lesz semmi.
Csak ez a filozófia kb olyan,mint amikor megkérdezi,hogy mennyibe kerül egy csepp benzin.
Kutas:Semmibe uram,hisz az olyan keves,nem lehet számolni,csak elmeletben. tömlőben is maradnak cseppek,ami kicsepeg,elpárolog stb.
Vevő:Akkor csepegtesse tele ,kérem!
Mi kényszerít arra,hogy mindennap megigyál egy pohar bort?
Es mi akadalyoz meg,ha a haver felugrik,hogy az egy poharra ne igyál rá,"csak" még 1 et?Mert az is semmi.Sőt,ha a hetvegen lemegy 2 üveg a tarsasággal,még az is alig valami az egesz evet nezve.
De akkor már a heti 3 üveg se sok...sőt előtte valami gyorsító még jól is jönne
Persze nem sok,csak egy nagyon kicsi.stb stb
"Levegővételnél meg ha alapból jól veszed a levegőt, mert megtanultad magadtól, akkor nyilván nem olyan lényeges, hogy koncentrálj rá és egy "kicsit jobban vedd", de attól még ez is tény, hogy ha pl felhúzás elején kifújod az összes levegőt a tüdődből, akkor az ront a teljesítményen. Na meg nem láttál még videókat emberekről akik hanyatt estek bicepszezés közben, mert úgy befeszítették magukat, bent tartották a levegőt? Na, nekik például biztos hogy hasznosak a levegővételről szóló cikkek."
Nem hallottam róla. Viszont az szélsőséges eset. A neten gyúrós cikkekben lassan már abból is tudományos kérdést csinálnak, hogy naponta hányszor érdemes szarni a jó fejlődés érdekében. Nyilván ha nagyon szarul veszi valaki a levegőt az baj de így normális keretek közt nem nagy baj. Viszont tényleg konkrétan olyan dolgokról csinálnak tudományos cikket, hogy jobban jár az ember ha el se olvassa (sajna én is olvastam el ilyet), mert az ég világon semmi lényeges hatása sincsen. Tudományos cikk, hohy 0.01% al joban fejlődj, mert épp ezt eszel és nem azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!