Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mától elhatároztam, hogy...

Mától elhatároztam, hogy felhagyok a nagy súlyok használatával. Ti hogy vagytok vele?

Figyelt kérdés
Persze, lehet okosan, de azért mégis nagyobb a kockazat nagy súllyal, és, ha testépít az ember, nem indokolt ekkora sulyokkal edzeni. [link]
2021. márc. 20. 17:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%

Pedig pont gondoltam, hogy lemegyek a pincébe és belenyomok 220kg-ba, de most megváltozott a terv.

(Amúgy szerintem ebből inkább az a tanulság, hogy érdemes naturálnak lenni, de mindegy.)

2021. márc. 20. 17:45
 2/17 A kérdező kommentje:
Naturálban is ugyanúgy csúnyán lesérülhetsz. Részleges szakadás volt már nekem is naturálban.
2021. márc. 20. 18:00
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

A video kapcsan :Asszem egyszer Németh Pisti mondta valahol,hogy a röptéri kutyát se erdekli,hogy mennyivel nyomsz.Sőt az átlagemberek lexarják hogy 42 csak és nem 45 ös vagy akárhányas a karod.

Nekik ugyanaz a szint :Nagy,és kesz!

És totál nem tesznek különbséget az izmos,meg izmos között ilyen téren..

Max a haveroknak a terembe szamít ez.Tehát kb 0 értéke,meg haszna van amúgy.Önmagamnak meg nem kell semmit bebizonyítanom.Ezen a koron már túlvagyok.

Az meg elég ostobaság,hogy mindezekért ,agyatlan edzésekkel szetcseszd maradék életedre a válladat,a melledet,terdedet meg mittomén midet.

Kell a terhelés meg a nagy súly is,de módjával.

Sztem.

2021. márc. 20. 18:33
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Te 200 kilókat emelgettél eddig?Azt azért megnézném.

Testépítés szempontjából tényleg nem kell ekkora súlyokkal csinálni,ezt jól mondod,sokkal nehezebb lesérülni ha csak pl 6-8 ismétlésig mész le.

2021. márc. 20. 18:36
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Én a max nyomkodást nem értettem soha hobbi szinten. Oké, ritkán egy kis változatosságnak/érdekességnek jó lehet, főleg ha mondjuk épp ki tudod nyomni a 100kg-t akkor az olyan szép mérföldkő, de rengetegszer olvasom, hogy havonta többször maxolgatnak emberek, mert most 112.5 helyett 115 kimegy vagy éppen nem megy ki és minden héten újrapróbálja. De minek? Az 5-12 ismétlés is mutatja, hogy fejlődik az ember, meg hogy kb hol tart. Meg ugye főleg amikor keret/védő nélkül otthon egyedül... De aki élvezi az csinálja, nem nézek le senkit emiatt.
2021. márc. 20. 18:46
 6/17 A kérdező kommentje:
Nekem 165 kilos megallitott myomasnal lett reszleges szakadasom mellemben. Lehet ott naturalban is baj.
2021. márc. 20. 18:47
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
En testepitek, de a nagy sulyt elvezem. Ez alatt nem a maxolast ertem de az ilyen 12oket megunom 6.nal es 8ig kb meg se erzem. Nem is ertem miert jo akkor mar inkabb vetkozok es vegig nehez nem csak az utcso 3-4
2021. márc. 20. 20:24
 8/17 anonim ***** válasza:
70%
A gyógytornászomhoz főleg olyanok járnak, akik megemelték a két kilós bevásárlószatyrot és leszakadt a bicepszük. Ő mondta: nem a súly a lényeg, hanem a szalagok, izmok állapota és a helyes kivitelezés. Ha érik a baj, akkor mindegy, hogy 200-ba nyomsz bele, vagy egy rossz mozdulatot csinálsz a konyhában.
2021. márc. 20. 20:40
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen embereknek azért szoktak maxolgatni, mivel híresek, és jól néz ki hogy 200 kilókat emel, neki ebből jön a pénz.

2021. márc. 20. 21:47
 10/17 anonim ***** válasza:
29%
Lehet mast nem erdekli h 120 helyett 150el nyomok v h 40 helyett 45os a karom de engem meg mas nem erdekel... aki nem maga miatt edz az idiota
2021. márc. 20. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!