Júliusig mennyit tudok formálni az alakomon?
Nem tudok képet feltölteni, kb ilyen a hadam:
154 cm vagyok és 45 kg
Nem tartom olyan nagyon komolyan a diétát, hogy rá sem nézek a cukorra stb., de minden nap deficitben vagyok.
Ha diétázol akkor azért nem tarthatsz mindig csalónapot. Amúgy meg lehet nyáron se lesz nyitás, engedd el, nem kell a beach body. :D
3 hónap alatt ne várj csodát, minimálisat tudsz alakítani a formádon, de ahhoz legalább heti 3 edzés kell és egy normális étrend.
•Edzések (egy átlagos hét)
4-5 óra úszás (4 alkalom)
5-6 óra erősítés, nyújtás stb. (4 alkalom)
1 óra séta (3-4 alkalom)
0,5-1 óra futás (2-3 alkalom)
2-3 óra talajtorna, trambulin (4-5 alkalom) /ha jobb idő lesz akkor több is lesz ez/
•Étkezés:
Napi 900-1200 kcal — légyszi ne mondjátok, hogy kevés, mindig jól lakok és szinte mindig csinálok sütiket
Egy példa nap:
-Reggeli: fél zacskó vitalis csoki zabkása mandula tejjel és keserű csoki pasztillával
-Tízórai (nem mindig van): kiwi/mandarin
-Ebéd: krumpli főzelék fasírttal vagy pl húsleves cérna metélttel, rízs, főtt hús
-Tíz órai/edzés előtt: műzli szelet, gyümölcs vagy valami teljes kiőrlésű péksütemény
-Vacsora: tojás akárhogyan, zöldségek
•16 éves vagyok
Nem érted hogy sok amit csinálsz?
Regenerálódásrol van valami fogalmad?
Mert ugytűnik azt hiszed hogy csak edzeni kell meg dietázni oszt csókolom.
Persze te tudod.Azt csinálsz amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!