Hogy fogyjak le? Egyszerűen havonta mindig belekezdek a diétába, és pár nap után abbahagyom. 16 éves fiú, 77kg, 177 cm.
Szia!
Kalóriabázis legjobb alkalmazás.
Ha edzel, akár egy rohadt biciklizés sokat segíthet a deficitben.
Én 16 éves vagyok 183cm 86 kgrol indultam fél éve. Most 74 vagyok :D ehetsz kenyérféléket de az csak teljes kiőrlésű legyen. És ne feledd. Edzés edzés edzés. Kitartást ;)
Ja és ha az emberek látják rajtad a változást próbálnak lehuzni és elvenni a kedved az egésztől nehogy jobb legyél mint ők. (Főleg ebben a korban)
Ezt ne feledd
Mind a diétának, mind az edzésnek az alapja az akaraterő. Először fejben kell eldönteni, hogy mit akarsz, és tényleg akarod-e, mert ha nem, akkor így fogsz járni sorozatosan, és kudarcként éled meg, ami egyre jobban visszavet.
Diéta alatt mit értesz? Enni kell , és mindent nem szabad azonnal megfosztani magadtól.
Mert jó eséllyel hülyén kezdesz bele.
Ha eddig szemet ettél kontroll nélkül akkor nem fogsz tudni egyik napról a másikra áttérni natúr csirke mellre meg salátára.
meg ha esetleg megbotlasz nem kell feladni egy hónapig. Nem csak hónap elejétől lehet elkezdeni életmódot váltani.
6#
Ott a pont.
Ha sikerülne is az a 3-5kg,nem tartan soká az öröm.(ez a fogyókúra,aminek sosincs vege egy életen át)
Ha te egy kép,reklám után kezdesz enni,inni akkor az azt jelenti,hogy birka vagy.
Lenyegében a birkák éltetik a rendszert ,a piacot,tehát mindenki örül majd, rajtad kívül.
Ha viszont sikerül ebből kilépned,illetve lehetőleg nem aktív reszvevője lenni,akkor nyertél.
Mert magad ura vagy.Hiaba ba$nak elébed egy karton cólat,vagy egy szatyor chipset,le fogod xarni!Nem is fogod kívánni.
Vagy max olyan ritkán,hogy tőled bezárhat a cola,meg a chipsgyár,meg mindenféle más xir-xar gyár.
Fejben kell ott lenni,és kezdetben kitartani.A többi már jön magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!