Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy legális Trt kúra segíthet...

Egy legális Trt kúra segíthet a testépítésben?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy 1 héten keresztül minden nap leiszom magam sörrel és minden nap csak 4 órát alszom. Ezen kívül 1 hónapig nem eszek húst, csak szóját. A tesztoszteronszintem így tutira elég alacsony lenne ahhoz, hogy az orvos legálisan felírjon egy kis extra mennyiséget, ami már elég lehet a fejlődéshez, vagy ez nem segít?

2021. márc. 8. 18:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

[link]

Rá gondolok. Kb két éve kezdett el Trt -zni, azóta tök jól fejlődik.

2021. márc. 9. 13:24
 12/16 anonim ***** válasza:

11: Oké, TRT-zik, oké jobban fejlődik (nyilván), de hol az a rész, hogy legálisan orvostól kapja vizsgálatok nélkül? Mert arra a válaszomra írtad ezt, ahol írtam hogy nem fogják csak úgy irogatni neked folyamatosan. Átpörgetve a videóit ő folyamatosan megy vérvételekre, vizsgálatokra.

Szóval ez a dolog akkor működik, ha alapból alacsony és emiatt felír az orvos és itt jöhet szóba az hogy ha olyan az orvos akkor egy hangyafnyit többet ír fel, nem csak annyit hogy éppen az egészséges kategóriába essél. De azzal nem fogod átverni egyik orvost sem, hogy egyetlen egy vizsgálatra szétzúzod a testedet.

2021. márc. 9. 13:55
 13/16 anonim ***** válasza:

LOl a csávó nem trt -t csinál, próbálja bemagyarázni, de simán cuccol.

[link]

1459 ng/dl a szabad tesztoszteron szintje. Amit azzal próbál megmagyarázni, hogy nem zsírba hanem izomba adja ezért "több szívódik fel". Ez nem így működik.

Mellesleg ha figyelmesen hallgatod az ömlengést akkor elmondja, hogy ő állította be magának az adagot.

2021. márc. 9. 17:29
 14/16 A kérdező kommentje:
13: Mondjuk igazából gondoltam. A testépítő élet szentháromsága az {influencer - naturál - izmos}. A 3ból egyet mindenképp fel kell áldozni a siker érdekében.
2021. márc. 9. 18:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Modell kategoria naturalba is elerheto.. sot ez a forma is 5-6 ev alatt ha jo a genetika (ez eleg ritka azert) Amugy meg ez magyarorszag. Nagyon szigoruan kezelik ezt. Regen meg lazan felirta a haziorvos a cuccot mar nem teheti. Ha a vizsgalat kimutatja h alacsony a testod akkoris csak annyit kapsz h normalis legyen.. Elmeletileg napi 10g korul termel a szervezet az heti 70mg. Az semmi... Egy testepito minimum 4-500mgot betol egy heten.. en heti 700mgot toltam. Az 10x annyi mint a normalis. De sokan siman 1000mg fole is mennek.
2021. márc. 9. 19:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Sokan eleve igy elnek:D
2022. júl. 27. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!