Naturálban el lehet érni egy ilyen testet?
2021. márc. 4. 15:55
11/19 anonim válasza:
Konkrétan pont ahhoz a részhez kattintottam, ahol ráfeszít bicepszre!
Visítottam:D
13/19 anonim válasza:
Nem tudom, miért akar bárki is így kinézni😕🙄. Kevés ennél visszataszítóbb dolgot tudok elképzelni🤢.
14/19 anonim válasza:
Ahh atlag ember ilyet koxal se.. dehogy tesz tonkre. Ilyet csak az mond aki sose probalta.
15/19 anonim válasza:
Ha el lehetne ezt érni naturál, akkor szerinted minek nyúlna cucchoz bárki is a profi testépítőkön kívül? :D
15: nem tesz tönkre, kivéve ha rosszul használod, kivéve ha túl sokat tolsz, kivéve ha nem minőségi a cucc, kivéve ha van valami rejtett bajod amit előhoz a cucc. Persze, ha minden optimális, akkor nem lesz nagy bajod, csak kicsit túl sok a "kivéve". De azért optimális esetben is van negatív hatása, már csak szimplán a tömeg is a szívedre (de oké, tönkretételről beszélünk, akkor ezt ne vegyük számításba, csak leírtam).
16/19 anonim válasza:
Most komolyan lepontoztátok a válaszom mert leírtam egy tényt, és a saját véleményem mellé? Ez ultragáz.
17/19 anonim válasza:
Melyik vagy? A ratyi aki dugna veluk vagy a masik?
19/19 anonim válasza:
Andrei Deiu saját maga vallotta be hogy nem naturál egy pár évvel ezelőtti videójában. Ennyit erről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!