Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Meddig kell még istállóban...

Meddig kell még istállóban edzenünk?

Figyelt kérdés
Mikor fognak végre kinyitni a termek? Már hónapok óta csak istállóban tudok edzeni, és így nem olyan hatékony mintha teremben edzenék amiben minden fajta felszerelés van.
2021. márc. 2. 18:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Hát ezt senki se tudja. Vannak ettől komolyabb gondok, valaki azon agyal hogy meddig lesz munkanélküli.
2021. márc. 2. 19:11
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Google és jósnők.
2021. márc. 2. 19:33
 3/11 anonim ***** válasza:
97%
Maradj csak ott érik a lóerő
2021. márc. 2. 19:55
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
Én is egy istállóban edzek, viszont már nem is vágyom vissza a konditerembe, annyira jó a friss szabad levegőn sportolni. Télen-nyáron itt edzek minden másnap másfél-két órát.
2021. márc. 2. 19:56
 5/11 anonim ***** válasza:
84%
Én vasúti kocsiban edzek, télen -40 fok, nyáron +40 fok. De nincs más... (aki érti érti, honnan van :D )
2021. márc. 2. 19:59
 6/11 anonim ***** válasza:
55%
Nekem is a f@szom kivan már ezzel, nem is beszélve hogy kajára sincs már pénz, ezért a dögöt kell enni a patakból.
2021. márc. 2. 21:42
 7/11 anonim ***** válasza:
72%
Én tudok edzeni itthon, sok szempontból jobb is, de megértem akinek hiányzik a terem, meg ugye nem is mindenkinek reális, hogy otthon halmozzon fel súlyokat. Még így is fogok járni ha lehet, hogy tudok edzeni itthon. Néha jó lemenni a hangulat miatt, "szociális" okokból, ha úgy tetszik.
2021. márc. 2. 21:46
 8/11 anonim ***** válasza:
62%
Kb. 5-12 ezer forint között fáj, hogy legyen egy versenyengedélyed bármelyik sportágban. Onnantól kezdve mehetsz edzőterembe és nem kell istállóban edzeni. Nekem kb. 20 percembe került és 3 e-mail váltásba.
2021. márc. 2. 23:51
 9/11 anonim ***** válasza:
94%
így van, aki meg akarja oldani, megoldja.
2021. márc. 3. 12:27
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat mindenkinek. Nem értem amúgy hogy a 6-os miért lett lepontozva, tök jót írt ő is XD
2021. márc. 3. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!