Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tapasztaltatok olyat, ha...

Tapasztaltatok olyat, ha mondjuk egy hétig nem szexeltek, meg nem maszturbáltok, akkor nagyobb súlyokkal bírtok dolgozni?

Figyelt kérdés
Csatlakoztam a nofap-hez és ez most így meglepett. Meg az állóképességem is jobb lett.
2021. márc. 1. 12:19
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Kicsit szorít a golyóimnál, de más negatívumot nem tapasztaltam.
2021. márc. 1. 12:19
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem, semmi köze hozzá. A rendszeres szexuális élet és az önkielégítés nem befolyásolja ilyen szinten a tesztoszteron termelést, hogy annak hatása legyen az edzésre.

Amitől viszont jobban mehet az az hogy tele vagy feszültséggel, és ezt adod ki edzés közben, illetve vannak akiknél a koncentráció áthelyeződik másik dolgokra.

2021. márc. 1. 12:34
 3/12 A kérdező kommentje:
Külföldi oldalakon olvastam, h rengeteg ásványi anyagot veszítünk a cuccal. Ettől lehet több energiám? Hogy visszaszívódik a szervezetembe?
2021. márc. 1. 13:22
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor inkább egy biológia tankönyvet nyiss ki.

Annyi ásványi anyag és vitamin van az ondóban amennyi a spermiumoknak elegendő az életben maradáshoz egy rövid ideig megfelelő körülmények között. Ez neked semmire sem elég.

2-es voltam

2021. márc. 1. 13:26
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Az lehet, hogy olvastál valami baromságot, de mivel elhiszed, emiatt placebo hatás lép fel és tapasztalod... de ettől még egy baromság.
2021. márc. 1. 13:55
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem, ezt ma olvastam, mert elkezdett érdekelni a dolog. Nem lehet placebó visszamenőleg. Szóval senki nem tapasztalt ilyet? Akkor miért alakult a nofap mozgalom?
2021. márc. 1. 15:41
 7/12 anonim ***** válasza:
Nofap mozgalom. Édes gyermek még magyar neve sincs. :D SZerintem állj le ezekkel.
2021. márc. 1. 15:53
 8/12 A kérdező kommentje:
Leállni nem akarok, mert mondom jobb a teljesítményem. És azt mivel magyarázzátok, hogy olimpikonoknak 6 héttel a verseny előtt tilos szexelni?
2021. márc. 1. 15:59
 9/12 anonim ***** válasza:

,,Amitől viszont jobban mehet az az hogy tele vagy feszültséggel"

Ahelyett hogy minket próbálsz meg győzködni, helyette inkább olvasd el a válaszokat. 4-es válaszában benne van. Arra koncentráljanak 100-osan és a FIGYELMÜKET, a szexuális frusztrációjukat arra vetítsék ki.

Na de akkor ha már így kötekedsz kérdező, ha nem véred ki, akkor miért élvezel el majd álmodban? Éjszakai magömlés a neve.

A másik hogy a nőkben nem tombol a tesztoszteron, mivel nekik a szervezet ösztrogént termel, és minimálisan tesztoszteront. Na meg kiverni sem tudják. Akkor szerinted megállja a helyét amit mondasz? A válasz az hogy nem.

2021. márc. 1. 17:23
 10/12 anonim ***** válasza:
Személyesen is.erek olimpikont, soha nem volt neki tilos 6 héttel előtte szexelnie... sőt, szüksége is van rá, hogy tudjon koncentrálni.
2021. márc. 1. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!