Létezik hogy ez a srác tényleg natural lenne?
2021. febr. 19. 23:49
21/35 anonim válasza:
Ismerős a neve. Nehéz elhinni pro srácokról, hogy SOHA ne kokszoltak volna. Valami turpisság van ebben az "aestethic" (és alulfejlett combú) fiatalúrban.
22/35 anonim válasza:
Hat nemtudom. Azert nem olyan komoly fizikum ez. Natural versenyzok kozott is akad hasonlo. Bar ha 14evesen kezdte es 3 ev alatt erte ezt el az gyanus. De akk vmi gyenge cuccot tol v nemtudom mert egy 3-4 honapos kuraval is joval tobbet el lehet erni.. ha mar van egy jo alap. Bar en 26evesen kezdtem a cuccot, lehet ilyen fiatalon ennyit lehet elerni csak.. sok ertelme van ennyi idosen -.-
23/35 anonim válasza:
Aszondja natural versenyző😹😹😹😹 utoljára Romániában egyik versenyen álltam egy színpadon olyan román versenyzővel aki tuti natural volt, 160 centi, bajszos, sörhas, minden volt csak az izmot vitte el a cica😹 NINCS NATURAL VERSENYZŐ ha tetszik ha nem, aki valahogy néz ki, hoz egy vállalható színpadi formát, mind koxol
24/35 anonim válasza:
Mindig tudtam, hogy a bolgár bajuszos határőrnőnek van egy román tesója:-).
25/35 anonim válasza:
Szinvonalas verseny lehetett :) Hat pedig haverom is most keszul inbara es mindenki koxosnak nezi pedig en ismerem. Meglatna egy tut kiszaladna a szobabol 😂 pedig mondtam h hagyja ezt nezzunk rendes versenyt es hozom a cuccost de neki nem kell.😀 meg ott teszt is van.
26/35 anonim válasza:
25: Teszt 😂 Ja mert ott mindenki megbukik aki valaha is szúrt valamit. Mint az olimpián. Ugye? :)
27/35 anonim válasza:
Alap h nem.. ha kiurul vagy olyat tol amit nem lehet kimutatni. De a haveromat ismerem meg eleg sok versenyzot. Vannak k.rvajo genetikak attol meg h ritka.. de akkor legyen mindenki koxos aki jobban nez ki mint az atlag ha jobb igy a lelketeknek. nekem aztan tokmind1 😅
28/35 anonim válasza:
Ebben a videóban meg már 9 évet írnak. Ami már jobban elképzelhető naturálban. 13-tól 22 éves koráig. Főleg, hogy 18-20 éves kor között a legmagasabb az ember természetes tesztoszteron szintje. [link]
29/35 anonim válasza:
28: A kérdező által belinkelt videó 2015-ös, ez a videó meg 2021-es. Plusz a srác saját maga rakta ki a videót, saját maga írta hogy 3 év.
30/35 anonim válasza:
Itt egy érdekes cikk is a témáról, amit felvetett a kérdező: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!