Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Létezik hogy ez a srác tényleg...

Létezik hogy ez a srác tényleg natural lenne?

2021. febr. 19. 23:49
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem igen
2021. febr. 19. 23:54
 2/35 anonim válasza:
96%
Nem.
2021. febr. 20. 00:13
 3/35 anonim ***** válasza:
93%

100% hogy nem naturál. Ilyen mértékben nem fogsz fejlődni, főleg nem zsír nélkül, bármilyen genetikád lehet. Illetve ha olyan a genetikád, hogy mutáns vagy és a sokszorosát termeli az átlag tesztoszteronnak a szervezeted meg mellé termel egy kis trent is, akkor lehet :))

Meg akit a Gymshark szponzorál és abból él (nem személyi edzőként) hogy jól néz ki és gyorsan fejlődik, azoknak a 99%-a szúrja a cuccot.

2021. febr. 20. 00:41
 4/35 A kérdező kommentje:
3-as én is pontosan erre gondoltam. Ma akadtam rá erre a videóra. Én 3 éve naturálban edzek, és számomra is egyből a srác teste tűnt fel. Már már lehetetlen hogy egy akkora testből ami a videó elején volt egy ekkora testet építsen naturálban, ráadásul pár ember a teremből ahova járok koxxal is szenvedősen éri el ezt a szintet.
2021. febr. 20. 00:48
 5/35 anonim ***** válasza:
93%
Túl kevés a 3 év ilyen mértékű fejlődéshez. De én nem vagyok szakértő ebben a témában. 14 évesen mondjuk az izmok gyorsabban fejlődnek, meg a genetikája is nagyon jó lehet, már ha nem szed semmi koxot. De más étrendkiegészítőt biztos szed, nem is kevés félét. Vagy ki tudja, talán tesztoszteront amihez kicsit könnyebb hozájutni, mint másféle koxhoz.
2021. febr. 20. 01:45
 6/35 anonim ***** válasza:
93%
Ebből a nyikhajból,anyag nélkül nem lesz ilyen (csoda)!
2021. febr. 20. 06:43
 7/35 anonim ***** válasza:
34%
uhh de szexi,,ez a test jön be a legjobban
2021. febr. 20. 06:59
 8/35 anonim ***** válasza:
4%
Sztem siman lehet. Nincs rajta nagy tomeg csak szalkas. Nezzetek meg par jobb natural testepitot.. Ezt versenyzokent mondom.
2021. febr. 20. 08:43
 9/35 anonim ***** válasza:
73%
Az elején még hihető, de a finisben ilyen izomtömeg, ennyire "szárazon" kizárt.
2021. febr. 20. 09:00
 10/35 anonim ***** válasza:
92%

3#

Jol látja.Itt nem a mértékkel van a gond.3 év alatt fel lehet szedni ennyit.A problema az,hogy ehhez cal +ban kell lennie,nemis akar mennyire,mivel egy fogpiszkáló az alapkiindulóhelyzet.Nomost ha rendesen eszel és kimondottan jol is feljlődsz,akkor ennyire száraz nem maradsz.

Hameg a tömegelős képeket kihagyták és a szálkás pillanatnyi forma van,akkor az idő kevés hozzá.Ugyan mi maradt volna belőle,hisz alapbol volt 40 kilós a gyerek!!

Sehogy se jön ki.

Valaki irta,nyilván helyesen,lehet hogy elpötcölt 1 evig natural,es fekvenyomott 40 kilóval 50 kilósan,de utánna egyértelmű hogy a vegére csipegetett.

Még mindig nem értem a jelenséget.

Ha valaki cuccol,lelke rajta.Nem szégyen.

Nekem elfogadható.Saját döntése.

Ha valaki nem,az is elfogadható.

Amit nem értek,az az,hogy mi a f..ért kell hazudozni?(Kali meg a többiek)

Mi van,ha mar nagyon fontos beszamolni,ha elmondja:

40 kiló voltam srácok.Elkezdtem edzeni szorgalmasan.2 év után elkezdtem egy kúrat,és most igy nezek ki.Dolgoztam érte,ezt értem el.

Pont.

2021. febr. 20. 09:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!