Létezik hogy ez a srác tényleg natural lenne?
100% hogy nem naturál. Ilyen mértékben nem fogsz fejlődni, főleg nem zsír nélkül, bármilyen genetikád lehet. Illetve ha olyan a genetikád, hogy mutáns vagy és a sokszorosát termeli az átlag tesztoszteronnak a szervezeted meg mellé termel egy kis trent is, akkor lehet :))
Meg akit a Gymshark szponzorál és abból él (nem személyi edzőként) hogy jól néz ki és gyorsan fejlődik, azoknak a 99%-a szúrja a cuccot.
3#
Jol látja.Itt nem a mértékkel van a gond.3 év alatt fel lehet szedni ennyit.A problema az,hogy ehhez cal +ban kell lennie,nemis akar mennyire,mivel egy fogpiszkáló az alapkiindulóhelyzet.Nomost ha rendesen eszel és kimondottan jol is feljlődsz,akkor ennyire száraz nem maradsz.
Hameg a tömegelős képeket kihagyták és a szálkás pillanatnyi forma van,akkor az idő kevés hozzá.Ugyan mi maradt volna belőle,hisz alapbol volt 40 kilós a gyerek!!
Sehogy se jön ki.
Valaki irta,nyilván helyesen,lehet hogy elpötcölt 1 evig natural,es fekvenyomott 40 kilóval 50 kilósan,de utánna egyértelmű hogy a vegére csipegetett.
Még mindig nem értem a jelenséget.
Ha valaki cuccol,lelke rajta.Nem szégyen.
Nekem elfogadható.Saját döntése.
Ha valaki nem,az is elfogadható.
Amit nem értek,az az,hogy mi a f..ért kell hazudozni?(Kali meg a többiek)
Mi van,ha mar nagyon fontos beszamolni,ha elmondja:
40 kiló voltam srácok.Elkezdtem edzeni szorgalmasan.2 év után elkezdtem egy kúrat,és most igy nezek ki.Dolgoztam érte,ezt értem el.
Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!