Szalkasitsak vagy tomegeljek?
184cm vagyok 88 kilo magas vékony alkat.
Izmosodni akarok de mióta zárva vannak a termek alig edzetem viszont ugyanúgy zabaltam.
Most szalkasitsak le vagy folytassam a tömegelest?
23% körül lehet a testzsírom és nem akarok skinny fat lenni már igyis bazi nagy a hasam
Szalkasitasnak mi ertelme lesz sracok? Nincs rajta izom, mit szalkasitson? Talán a melle jó lesz, de nincs váll kéz semmi.
Kérdező, bocsi hogy nyersen fogalmaztam.
Szerintem izmot növelj, ne tömegelj, de ne is szalkasíts, úgy lődd be a kalóriát, hogy csak fedezd a szükségletet, se többet se kevesebbet. Inkább több legyen a kalória mint kevesebb, de még se sokkal.
Utolsó semmi gond.
Hogy növeljek izmot tomegelés nélkül?
Meg akkor hogy számoljam ki a kalóriát és a makrot? Fehérje bevitel tisztában vagyok de akkor mennyi szénhidrát és zsír legyen?
Makrokra figyelj
Fehérjét tudod, ch olyan 3-4g körül ez test függő genetika, hogy mennyire vagy hajlamos a zsirosodasra. Zsír 100g/ napnal ne menyj feljebb. Én 3000kalorian vagyok nekem egész jó tomegelni. 200/350/100 a makróm. Neked inkább olyan 2500kaloriat ajánlanák 180/300/80 makroval, de ez első sorban próba, egy hónap után megnézed hogy nez ki a zsir rajtad aztán alakitod ha zsirosodsz visszabb veszel ha fogysz akkor picit teszel hozzá.
Ez a Skinny fat testalkat valami katasztrófa amúgy... Én is ilyen vagyok, ez egy átok....
Tömegelni nem bírok normálisan, mert jön az úszógumi, testesedni meg az istenért sem testesedek.
Én 185cm 76kg-nál leálltam, így elég normáls a tzs-m, és egy nyári formának elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!