Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tomegeljek vagy szalkasitsak...

Tomegeljek vagy szalkasitsak inkabb?

Figyelt kérdés

19/f vagyok

190/85kg tzsm 25%

Magas vagyok,igy szerencsere eloszlik a zsir,viszont sajnos a minimalis izom is.

Szeretnek lapos kockas hasat,es egy jo fizikumot..jelenleg nagyon messze vagyok tole.Jovohettol kezdek kondiba jarni,eddig nem sportoltam. A kajat hogy lojem be?

Jo kaloria appor tudtok telora?(iphone)

2020. júl. 3. 15:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha lapos kockás hasat szeretnél az szálkásítással fog sikerülni. Ha izmot szeretnél elsődlegesen akkor pedig tömegelj. Én a helyedben kicsit égetnek a zsírból, mondjuk olyan 15% körülre és utána tömeg
2020. júl. 3. 17:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Tömegelj,sokkal látványosabb lesz az eredmény mintha szálkásítanál.

Kezdőként jön az izom viszonylag gyorsan,testzsírszázalék csökken ha okosan csinálod és töbn izom jön mint zsír.

Ha szálkásítanál lehet előbb lesz lapos has de 0 izommal az nem túl jó kinézet,plusz ha utána tömegelnél lehet a kedved is elmenne mivel jönni fog fel zsír is és újra fedett vagy...

Én tuti tömegeléssel kezdenék jó étrenddel,megfelelő edzéssel,aztán fél év múlva meglátod mi az eredmény aztán max csinálsz egy zsírégető diétát ha nem tetszik,de hidd el a több izom jobban fog tetszeni.

2020. júl. 3. 18:44
 3/6 A kérdező kommentje:
viszonylag igy is sok a tzsm meddig vigyem fel akkor, ami utan izom is lesz alatta?
2020. júl. 3. 20:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Kezdőként úgyis több izom jön mint zsír szóval csökken a tzs%.

Alapból rossz hozzáállás ha a számok mutatják a célt,tükröt nézd mit mutat folyamat,ne 2 nap alatt várj csodát de ne is 2 hónap alatt,ha nincs rajtad izom akkor évek kérdése egy jó kinézet,kajára figyelj meg edzés menjen a többit mutatja a tükör és az idő,ha zsírosodsz akkor kevesebb kaja,ha semmi nem történik akkor több.

Étrendnek olvass utána meg egy edzésternek aztán türelem.

2020. júl. 3. 20:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha kezdő vagy akkor egyik sem. Meg kell tanulni normálisan kajálni első körben, ráadásul kezdőkéng reális, hogy izomteg növelés mellett, csökken a tzs is, főleg 25%-on.
2020. júl. 3. 21:22
 6/6 A kérdező kommentje:
A kajaval gondjaim lesznek hogy szamolgatni kell meg kinezni mibe mennyi zsir feherje stb van de igyekszem minel tibb mindent elsajatitani
2020. júl. 4. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!