Tomegeljek vagy szalkasitsak inkabb?
19/f vagyok
190/85kg tzsm 25%
Magas vagyok,igy szerencsere eloszlik a zsir,viszont sajnos a minimalis izom is.
Szeretnek lapos kockas hasat,es egy jo fizikumot..jelenleg nagyon messze vagyok tole.Jovohettol kezdek kondiba jarni,eddig nem sportoltam. A kajat hogy lojem be?
Jo kaloria appor tudtok telora?(iphone)
Tömegelj,sokkal látványosabb lesz az eredmény mintha szálkásítanál.
Kezdőként jön az izom viszonylag gyorsan,testzsírszázalék csökken ha okosan csinálod és töbn izom jön mint zsír.
Ha szálkásítanál lehet előbb lesz lapos has de 0 izommal az nem túl jó kinézet,plusz ha utána tömegelnél lehet a kedved is elmenne mivel jönni fog fel zsír is és újra fedett vagy...
Én tuti tömegeléssel kezdenék jó étrenddel,megfelelő edzéssel,aztán fél év múlva meglátod mi az eredmény aztán max csinálsz egy zsírégető diétát ha nem tetszik,de hidd el a több izom jobban fog tetszeni.
Kezdőként úgyis több izom jön mint zsír szóval csökken a tzs%.
Alapból rossz hozzáállás ha a számok mutatják a célt,tükröt nézd mit mutat folyamat,ne 2 nap alatt várj csodát de ne is 2 hónap alatt,ha nincs rajtad izom akkor évek kérdése egy jó kinézet,kajára figyelj meg edzés menjen a többit mutatja a tükör és az idő,ha zsírosodsz akkor kevesebb kaja,ha semmi nem történik akkor több.
Étrendnek olvass utána meg egy edzésternek aztán türelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!