Táplálékkiegeszito vásárlás 50.000Ft-ert. Ti miket vennetek tomegeleshez?
Figyelt kérdés
Hali. Ti milyen kiegészítőket vasarolnatok 50k-ig? Fehérje, multivitamin, c vitamin, kreatin ezek meg vannak szóval ezek kivételével. Vagy csak vegyek 1.5 évre elegendő multit belőle? Szép kártyáról kellene elkolteni 😅2021. febr. 14. 21:01
1/9 anonim válasza:
Hat ezeken kivul masra folos kolteni. Ezekbol taraznek be. Jopar honapig elvagy belole.
2/9 anonim válasza:
Glutamint vennek meg. Meg izuletvedot.
4/9 anonim válasza:
Az én fontossági sorrendem ha kiegről van szó:
izületvédő - ez muszáj, legalábbis nekem, problémás a jobb térdem
fehérje - ha aznap nem ettem elég fehérjét akkor ezzel pótolom,de csak akkor iszom
kreatin - mehet mert olcsó, és megér annyit
vitamint nem szoktam venni, jó étrend mellett csak drágább a vizeleted és kész
ha a szép kártyát akarod lepucolni akkor esetleg bandázs térdre,könyökre, ajánlom ha nincs ilyesmid
5/9 anonim válasza:
Szép kártyáról hol tudsz venni?
6/9 A kérdező kommentje:
proteinbuilder.hu-ról szoktam venni
2021. febr. 14. 23:13
7/9 anonim válasza:
Kollagén, ízület védő esetleg aminosavakat, de aminok helyett inkább fehérje.
8/9 anonim válasza:
Normális kajara. Csak vitaminta szoktam költeni. Kb 5 ezer ft
9/9 anonim válasza:
Esetleg edzos elotti bedurranto cucc se rossz, csak nem szabad raszoktatni... Vagy vegyel koffein menteset...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!