Szerintetek megéri most elkezdeni edzeni vagy az idén se lesz strand?
Figyelt kérdés
Tavaly nem diétáztam le, de nem is baj, mert úgyse lehetett strandolni.2021. febr. 2. 14:42
1/10 anonim válasza:
Te csak a strand miatt akarsz edzeni?
2/10 A kérdező kommentje:
Ezt úgy értem, hogy szálkásítós étrenddel. Most is edzegetek, de az a 10 kg zsírocska eltakarja. Simán lemegy egy burger king vagy egy kola. Ilyeneken nem lovagolok.
2021. febr. 2. 14:50
3/10 anonim válasza:
Tavaj is lehetett strandolni.. meg ki edz azert h strandra menjen xD par honap alatt am se sokra mesz.
4/10 anonim válasza:
Nem.Semmi ertelme edzeni.Az utcán meg maszkot kell hordanod.Az izompóló hiába,az arcod nem latjak.
Nem lesznek nők a strandon.Majd jövőre fogj neki 2 hónappal előtte.
5/10 anonim válasza:
Nem tudom te hol élsz, de Magyarországon lehetett strandra menni és nyaralni is mehettél.
6/10 anonim válasza:
Hiaba vagy kigyurva ha nemtudjak h ki vagy xD
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi 6-os, ment a zöld kéz. Hát, aki szerint 2 hónap alatt nem látszik semmi, az valamit rosszul csinál. Edzeni szoktam, csak szigorú diétát nem tartok.
2021. febr. 2. 18:22
8/10 anonim válasza:
Hát mi tudtunk strandolni Magyarországon xdd
Te hol élsz?
9/10 anonim válasza:
Amúgy tuti enyhe korlátozás lesz nyáron
10/10 anonim válasza:
Én tavaly nyáron elég sokat strandoltam, mivel utazni most tényleg nem utaztam sehova, kompenzáltam strandolással.
De ha csak a strand miatt akarsz elkezdeni edzeni, akkor neked ne érdemes, még így sem, hogy mindig is lehetett és lehet majd strandolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!