Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Akik hosszabb ideje edzenek...

Akik hosszabb ideje edzenek naturálban, nem szoktatok néha besokalni, hogy beleteszitek keményen a munkát, mégis alíg láttok fejlődést?

Figyelt kérdés
Akik még az elején járnak, és nagyon motiváltak attól, hogy 60 kilóról felugrott 80 kilóra a fekvenyomásuk pár hónap alatt, most ne okoskodjanak ide. Nekem néha a f.. zom tele van már. Most értem egy kissebb tömegnövelés végére, ami fél évig tartott, és jó, ha 1 kiló izom rám jött.
2021. jan. 31. 12:22
 1/9 A kérdező kommentje:
És az a munka, amit ebbe beleraktam, nevetségesen sok ennyi fejlődésért
2021. jan. 31. 12:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha már évek óta rendesen edzel, valószínűleg kimerítetted a lehetőségeidet. nem nőhetsz a végtelenségig, ezt el kell fogadni. Ha tudsz még egy picit fejlődni, azt tekintsd bónusznak!
2021. jan. 31. 12:26
 3/9 A kérdező kommentje:
Szomorú azért, hogy kb ennyire képes az ember naturálban.
2021. jan. 31. 12:29
 4/9 anonim ***** válasza:
36%
En ezert koxolok. Kimaxoltam.
2021. jan. 31. 12:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezért f@szság a kinézetre fókuszálni. Nyilván akarok jobban kinézni, úgy van felépítve az edzés, hogy jöjjön létre hipetrófia, de alapvetően a teljesítményre fókuszálok. Ezért nem értem, azokat akik itt sírnak, hogy nem tudják folytatni a 4x33 csigás pumpálást a terembezárások miatt. Mintha a saját testsúlyos edzés nem lenne ezerszer élvezhetőbb. :D
2021. jan. 31. 13:00
 6/9 anonim ***** válasza:
42%

Kérdező! Nagyon szomorú az életed, hogyha ez egy kifejezetten nagy probléma. A mai világban az egy milliomodik rangú dolog, hogy 40 vagy 45 centis a karod. Sokan belebuzulnak a gyúrásba, mint én régen és elhiszik, hogy ez az élet értelme. A koxosok nagy árat fizetnek a nagyobb tömegért és az egyéb területeken is jobb kinézetéret, nem érdemes arra az útra lépni. Simán lehet jól kinézni naturálban is, persze ha az ember életének az egyetlen értelme a gyúrás, akkor persze nagy baj neki. Mivel nekem nem kifejezett célom minél jobban kinézni, annyira nem zavar. Kocka egyetemistához képest nagyon jól nézek ki. Amúgy téged az erőd zavar vagy a tömeged? Ezért jó matekra fókuszálni. Beleraktam nagyon kevés időt és ötös lett, pedig nehéz egyetemre járok. Miért van ez? ZSENI VAGYOK.

Béci. 48F Súlyozott átlag 5 Kreditindex 6.53 Garantáltan én tudnék közületek a leghamarabb megenni egy egész pizzát.

2021. jan. 31. 13:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát, ezért van az, hogy sokan kipróbálnak egy laza kúrát. Én is ebbe örülök bele, hogy ameg én kajaval kemeny edzessel nagy szart erek el, addig jön a Pistike a test c dana komboval aztan tonkrever 1 honap alatt fejlődésben, amit én egy év alatt elértem. És mivel egyre több a kokszos így egyre többen kapnak hozzá motivációt, még a Petike a fotelből is elmegy egy órát a terembe aztán már veszi is a cuccot, mert ő nem fog várni a minőségre. Csak a kúra után megy a vakarozas, aztán banyek bika voltam most egy mosottszar vagyok, mi a megoldás? Még egy kúra. ezért mondják, nincs egy kúra, csak első kúra :))
2021. jan. 31. 13:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Át lehet állni akár olyan edzéstervre/kajára hogy inkább csak megtartásra menjen úgy talán nem kell olyan sok energiát beletenni.Meg vannak bizonyos technikák,gyakorlatok,edzéstervek amikkel lehet ezen segíteni.De ne engedj a csábításnak és hagyd az ilyen sz*r szereket meg kúrákat hacsak nem akarsz versenyezni mert ez olyan mintha guminőd lenne vagy inkább maradnál a Mátrixban,abban nincs teljesítmény hogy csinálsz egy kúrát aztán felfújódsz mint egy lufi,az egész egy hazugság mert ahogy nem jön meg az adag egy senki vagy.Olyan mint a drogfüggőség,ahogy elmegy megszűnik az álom és nem marad semmid.Az egészségügyi komplikációkról ne is beszéljünk.Legyél büszke arra hogy elérted a maxodat,keveseknek sikerül ez.(persze tudom hogy ez sovány vigasz)
2021. jan. 31. 14:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez hulyeseg. Egy kura utan siman folytathatod a natural edzest. Atlendit egy ponton. Ha jol csinalod a nagy resze megmarad. Enis igy csinaltam. Kulonben mar meguntam vna fejlodes nelkul es valtottam volna kuzdosportra valszeg.
2021. jan. 31. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!