Teflonedényt beleteszitek a mosogatógépbe? Egészen pontosan mi baja lesz, ha beleteszem?
Mindenhol azt írják, hogy nem szabad beletenni, mert tönkreteszi.
De sehol nem írják konkrétan, hogy mi kárt okoz benne.
Ugyanakkor olvastam olyan kommenteket, hogy van, aki évek óta mindig beleteszi, és semmi baja.
Ti hogy szoktátok?
Van olyan, akinek tényleg tönkretette, vagy ez csak városi legenda?
Nem az edény teflon, hanem a bevontat rajta ;)
Ebből talán sejthető, hogy nagyon vékony és sérülékeny dologról szó. A mosogatógép nyilván kikezdi.
Na akkor itt is megvan mindkét pólus. :D
Nem volt olcsó az edény, de sokat használom, és olyan körülményes mindig áztatni, kézzel mosni, általában még ázik, mikor már újra szükségem lenne rá.
Értem, köszönöm. :)
Azt hiszem, én is beállok a sorba, nem hiszek ilyen álhíreknek, mikor senki sem támasztja alá. Moindenki csak úgy tudja, úgy hallotta, de aki tényleg kipróbálta, az pontosan ezt írja, hogy nem lesz bajuk az edényeknek.
Én is gépben mosom a teflont és semmi baja.
A teflont csak a fémkanállal, villával, késsel lehet felsérteni, az erős vízsugártól semmi baja nem lesz.
Egy valamit tapasztaltam - de nekem egy 15 éves Indesitem van - hogy a teflont nem szárítja meg, ahogy a műanyagokat sem, hanem át kell törölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!