Melyikkel a könnyebb guggolni? Egy 100 kg-os kétkezes rúddal a vállaimon a fej mögött, vagy 2 db 50 kilós egykezessel a kezemben magam mellett leengedve?
Figyelt kérdés
He?2021. jan. 30. 19:44
3/6 KárpátokGéniusza válasza:
mivan? beszóttá? he?
szerintem a 2 kezessel, de nem 100%
4/6 anonim válasza:
Rúddal
Leengedve nehéz lenne szerintem megtartani azt a két egykezest, úgy hogy ne dőlj előre. De nem próbáltam még úgy guggolni.
5/6 anonim válasza:
Egykezessel nehezebb, mert alapból nem könnyű 50kg-t egy kézzel tartani, plusz még kicsit oldalra is kell tartanod a kezeidet, hogy ne akadályozza a lábadat a súlyzó és ez nem csak az erőre hat hanem a koncentrálásra is szerintem. Rúdnál csak ott van a válladon, nem kell rá különösebben figyelned, szinte 100%-ban tudsz magára a guggolásra koncentrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!