Fél év növekedési használat után ezek a hatások normálisak?
Első héten kicsit éreztem az erőt hogy olyan jobb az izomérzetem gyakorlatok közben.Jókat aludtam.Második héten már fura volt.
Reggelente bedurranva maradtak az izmai, főleg a karjaim combjaim hírtelen vastagodni kezdtek,olyan volt mintha felpumpálva lennének mindig.
Pár hét múlva az állóképességem is eléggé megnőtt, erre az időre minden gyakorlatban már sokat erősödtem.
3.hónap után észrevettem törzsizmaim is vastagodni kezdtek, hasam kicsit kifelé kezdett állni.
Eresebb lettem, állam szögletesebb lett.
Ekkora vettem észre hogy magasságom is nőtt 4 centit kolbi is nőt pár centit és iszonyat vastag lett.
5-6 hónap között vettem észre azt ami miatt megkérdezem ezt.
Öklöm lábfejem is vastagodni kezdett olyan öklöm van mint egy boxolónak,vagy kézilabdásnak.Mindegyik izületem vastagabb lett,csukló,könyök térd boka,ezzel együtt olyannak érzem mintha betonból lennék.
Más is tapasztalt ilyet?
4-5 egységet nyomok fél éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!