Március 1-ig hosszabbítás?
Figyelt kérdés
Ki mit szól hozzá? Inkább szereztek erre az egy hónapra versenyengedélyt, vagy kibírjátok?2021. jan. 28. 12:17
11/23 anonim válasza:
És tudjátok még hogy mi a vicc? Az hogy börtönökben is van konditerem és ott is edzhetenk a rabok. :D A dolgozó becsületes átlagember meg dög..öljön meg a panelban meg a lakásban mert nem mehet konditerembe de azért mehetnek ügye akiknek van versenyengedély. Ha valóban vírus lenne akkor azoknak sem lenne megengedve de érdekes módon így hozták meg a szabályokat. Ez olyan hogy mondjuk a kövér ember nem járhat edzeni de a sovány igen. A sovány izmosabb lesz meg fitt a kövér meg hízzon el jobban és haljon meg szívproblémákban mert nem mehet edzői felügyelet alatt konditerembe vagy akárhova edzeni. Na ez a kicseszés. Úgyhogy menjenek a fenébe a kormány. Versenygedély is pénzbe kerül erre megy ki az egész. Elöszőr csatlakozni egy sport egyesülethez ami pénzbe kerül ha ez megvan versenyengedélyt kell igényelni ilyen kártyát ami 10 ezer forint vagy több illetve el kell menni sportovoshoz is aki a covid miatt nem nagyon fogad embereket. Miért haggyuk ezt? Miért haggyák az emberek ezt?
12/23 anonim válasza:
Sok kis fotellázadó megint :D miért nem szerveztek tüntetést? :D
13/23 anonim válasza:
12:es Inkabb leszek fotellázadó mint otthonülő elhizott ember mint sok magyar. Eszik a chipset meg isszak a kolát az nem baj hogy szivük tonkre megy de a covidtól félnek.
14/23 anonim válasza:
Nem fotellázadó itt egyik se, nem azt mondták, hogy lerohanják a parlamentet(akkor azok lennének). Annyit mondtak, hogy megunták és megoldják. Nekem igazából mindegy ki mit csinál, én otthon megoldom, évek óta otthon edzek, van súlyom hozzá meg minden ami kell.
2-es
15/23 anonim válasza:
Ja bocs 3-as voltam, nem 2-es :)
16/23 anonim válasza:
Azzal,hogy ők chips kólán élnek még nem akadályoznak semmiben (szomorú ez tény),viszont a fölösleges lázadás akadályozza az üzletek nyitását például.
17/23 anonim válasza:
Hogy szereztek versenyengedélyt?
18/23 anonim válasza:
13: "szivük tonkre megy":
Az átlagos konditerem látogató magyarnak ez előbb következik be a szteroid fogyasztástól, míg egy chips zabáló ember tökéletesen megvan, amíg odafigyel, hogy ne legyen 85kg -nál nagyobb a súlya.
19/23 anonim válasza:
Hogy lehet versenyengedelyt szerezni?
20/23 anonim válasza:
En úgy szereztem mert privát levél is érkezett nekem hogy hogyan lehet szerezni. Ki kell nézni egy adott sportágnak az egyesületét van sok minden még természetjáras sport egyesület is. Aztán ha be akar valaki lépni akkor fizetni kell az egyesületnek. Ha ez megvan akkor megbeszélheted velük hogy ki válthatod e versenyengedély kártyát aztán ez lehet amatőr vagy hivatás szerű. Ha ez is megvan akkor igényelni kell a kártyát aminek az ára nem talan 10 ezer ft egy évre. De előtte még el kell menni sportorvoshoz. Ha ezek megvannak megvan a kartya is vagyis az engedély meg a sportorvosi akkor alá kell iratni az egyesülettel. Ha ez is megvan akkor utána lehet menni konditerembe edzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!