Miért ment össze a karom?
Figyelt kérdés
Mióta nem tudok terembe járni, azóta itthon edzek. Rendeltem súlyokat, és elvileg a karon mindent letudnék edzeni. Viszont mióta itthon edzek, egyre gyengül és megy össze a karom valamiért. Novemberbe 41cm volt, most épphogy súrolja alul a 38cm-t. És nem értem miért.
Amúgy a karom mindig ilyen gyengepont volt és lassan fejlődött. Most viszont már nem érzem se a bicepszem, se a tricepszem. Visszavettem a súlyokon, koncentráltan csinálok mindent, de semmi, csak gyengül. Ja és amúgy a többi testrészemmel nincs gáz, és a kaja is rendbe van. Ötletek, hogy mi okozza a jelenséget?
2021. jan. 26. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!