Miért ment össze a karom?
Mióta nem tudok terembe járni, azóta itthon edzek. Rendeltem súlyokat, és elvileg a karon mindent letudnék edzeni. Viszont mióta itthon edzek, egyre gyengül és megy össze a karom valamiért. Novemberbe 41cm volt, most épphogy súrolja alul a 38cm-t. És nem értem miért.
Amúgy a karom mindig ilyen gyengepont volt és lassan fejlődött. Most viszont már nem érzem se a bicepszem, se a tricepszem. Visszavettem a súlyokon, koncentráltan csinálok mindent, de semmi, csak gyengül. Ja és amúgy a többi testrészemmel nincs gáz, és a kaja is rendbe van. Ötletek, hogy mi okozza a jelenséget?
Mondjuk az nem hülyeség, mert itthon se felhúzni, se fekvenyomni nem tudok normálisan. Úgyhogy lehet, hogy az összvolumen, amit az alapgyakorlatok nyújtottak, vagyis annak a hiánya miatt kezdtem el gyengülni.
Főleg, hogy ez előtt egy erőemelő edzéstervet követtem, már másfél éve és most ugye nem nagyon tudom normálisan csinálni kb. semelyik összetett gyakorlatot se. Illetve igen, az is baj lehet, hogy visszavettem a súlyokon. Úgylátszik hiába van meg a kaja, ha az edzés szar. :/
De amúgy elég sz*r, hogy a karom ennyitől összeesik. A többi izomcsoporton annyira nem látszik a sz*rabb edzés, de a karomon nagyon.
Köszönöm a válaszokat!
#6-os Ugyanezt érzem én is. 6 év után végre azt tudtam mondani a nyári diéta után, hogy tetszik ahogy kinézek. Erős voltam, volt rajtam izom, és viszonylag száraz is. Ez volt novemberig. Azóta hiába figyelek maximálisan a kajára, csak rosszabbodik a helyzet. Imádtam előtte edzeni, most viszont kb. várom hogy túl essek rajta minden héten. Bezsírosodtam, lelaposodtam, és elgyengültem. Plusz semmi motiváció, és csak kínlódás az egész, én is csak azért csinálom mostmár, mert nem szeretném, hogy 6 év kemény munkája ússzon el pár hónap alatt.
Ja és ne is mond, én már konkrétan arról álmodtam pár napja, hogy a terembe voltam edzeni... Hihetetlenül várom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!