Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Rad-150, ostarine kúrát hogy...

Ambiw1 kérdése:

Rad-150, ostarine kúrát hogy szoktak levezetni?

Figyelt kérdés
Új vagyok a témában, sokan írják hogy "PCT"-t csinálnak utána. Ez pl mit jelent? Szeretnék tanulni erről a témáról örülnék pár normális válasznak. Köszi előre is. :D
2021. jan. 20. 13:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#9 Nem vettem semmit. :) Csak kíváncsi vagyok hogy működnek ezek a dolgok ahogy le is írtam. Nem egy hasonló posztot láttam ezen az oldalon ezért gondoltam hogy dobok ide egy kérdést, nem hiszem hogy bunkón vagy idiótán írtam bármit is.
2021. jan. 21. 00:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem aztmondtak alig hoz vmit nem eri meg sehogy. Marad a testo
2021. jan. 21. 04:14
 13/14 anonim ***** válasza:
22%

hogy szerezz koxot patikabol? Hat kerlek...

#1 mindig vannak azok az orvosoknes az a penz...

#2 produkalj olyan tuneteket hogy felirja az orvos

#3 menj kulfoldre huzamosabb ideig, ahol legalis a cucc, szerinted miert Thaifoldon meg ilyen helyeken "keszulnek" fel a profik is? ...

A sarms a legujabb idiota marketingfogas idiota embereknek, be sincsenek vizsgalva, a rendes szteroidok legalabb bevannak, es azokba meg senki sem halt bele (hacsak nem adagolod tul idiota modjara, de meg a viztol is megtudsz halni ha extrem sokat iszol)

2021. jan. 21. 14:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Utolsó igazad van teljesen
2021. jan. 21. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!