Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Rad-150, ostarine kúrát hogy...

Ambiw1 kérdése:

Rad-150, ostarine kúrát hogy szoktak levezetni?

Figyelt kérdés
Új vagyok a témában, sokan írják hogy "PCT"-t csinálnak utána. Ez pl mit jelent? Szeretnék tanulni erről a témáról örülnék pár normális válasznak. Köszi előre is. :D
2021. jan. 20. 13:26
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
rad 140.. félre írtam
2021. jan. 20. 13:28
 2/14 anonim ***** válasza:

Szia, az ostarine mellé ibutamorent tanacsolnak inkább.

Van aki javasol hcgt is a szedesnel, szerintem nem muszáj, levezetes utokurat hivjak pctnek, de ez egy komplex keszitmeny is lehet.

En azt mondom, hogy sima sarm utan elegendo a pct keszitmeny.

De mi a cél? Egyébként, ha itt kérdezel, biztos vagyok benne, hogy felesleges a számodra, de ha elszántad magad én biztos, hogy nem foglak tudni lebeszélni róla :))

2021. jan. 20. 14:15
 3/14 anonim ***** válasza:
25%
en hagynam a fszba ezeket a hulye sarmokat, es inkabb rendes, evtizedek ota bevalt sima koxot hasznalnek. De abbol is csak es kizarolag patikabol vasaroltat, nem ilyen Kis Pista es Tarsa kft underground laborjabol 10 dileren at...
2021. jan. 20. 14:27
 4/14 A kérdező kommentje:

#2 Köszi a normális választ, egyenlőre a cél az hogy minnél többet tanuljak ezekről a dolgokról. Pár év múlva szeretnék versenyezni. Nemrég láttam egy videót a sarmokról és sokan mondják hogy ezeket érdemes kipróbálni első kúránál. Valaki mondja azt hogy csak testo. Őszintén szerintem raddal és ostarine-el is g.cijól kilehet nézni ahogy néztem az eredményeket embereknél szóval ezért gondoltam elsőnek ezeknek valamilyen kombinációját.

#3 Ha tudsz szerezni patikából testot nagyon jó ismeretséged lehet. :)

2021. jan. 20. 14:47
 5/14 anonim ***** válasza:
40%
Patikából max Iránban tudsz venni okoska
2021. jan. 20. 14:56
 6/14 anonim ***** válasza:

Főleg tesztoval hozzak ki a hatasukat.

En azzal a sarmokkal nagyon jol lehet kinezni nem tudom elhinni, hogy a modellek csak ezt nyomnak. Szerintem kis teszto alapnak kell ott lennie, de majd meglatod, en is kifogom probalni :))

2021. jan. 20. 17:23
 7/14 anonim ***** válasza:
Tudtok linkelni magyar leirast/videot a sarmokrol ahol elmondjak az elonyoket hatranyokat stb.? Mikor erdemes stb. Naturalkent erdemes kiprobalni? Esetleg privatban is erdekelne a velemeny, tapasztalat.
2021. jan. 20. 20:05
 8/14 A kérdező kommentje:
Tanulj meg angolul #7 sose hátrány.
2021. jan. 20. 20:53
 9/14 anonim ***** válasza:
Ahol vetted ott érdeklődj...
2021. jan. 20. 23:41
 10/14 anonim ***** válasza:
A RAD140 májrákot okoz.
2021. jan. 20. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!