Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek jó ez igy?

Szerintetek jó ez igy?

Figyelt kérdés

Erőnövelés a célom, hogy minnél erősebb legyek. Szerintetek ez egy jó erőnővelő edzésterv? Heti 3 nap megy a következő:

Fekvenyomás

Katonai nyomás

Guggolás

Evezés

Szűknyomás tricepsz

Kétkezes bicepsz

Mindegyikből 3 munkasorozat ( 1×8, 1×6, 1×4 )

Köszönöm a válaszokat.

2021. jan. 18. 21:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha az összes gyakorlatot egy napon akarod végezni, akkor nem jó. Normálisan, mindent beleadva nem fogod tudni csinálni az alapgyakorlatokat. Pl egy kemény guggolás után soha nem fogsz normálisan fekvenyomni vagy bármi más megerőltetőt csinálni (de ez fordítva is igaz).

Ezen kívül ha erőt akarsz, akkor a felhúzást ne hagyd ki.

Plusz azt se írtad, hogy mióta edzel. Ha 1-2 éve, akkor főleg felejtsd el. De gondolom nem rég kezdhetted, mert ha már régóta edzenél, akkor nem tennél fel ilyen kérdést.

2021. jan. 18. 22:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hatra eleg keves ez. Felhuzni meg huzockodni is kene melle. Am egynapra ez eselytelen. Bar csak 3 sorozat. (Ami sztem keves) Ha eronoveles a cel akkor szedd szet min 2 napra.
2021. jan. 19. 04:49
 3/4 anonim ***** válasza:
igen
2021. jan. 19. 12:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Szerintem is. Szépen fejlődtem vele az elmúlt 3 hónapban. Csak kíváncsi voltam ki hogy vélekedik. 😃
2021. jan. 19. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!