A kókuszlisztnek milyen állagúnak kéne lennie?
Figyelt kérdés
Vettem 1,5kg kókuszlisztet a Lidlben, és olyan mintha finomabbra darált reszelék lenne. Ennek nem liszt állagúnak kéne lennie? Régebben egyszer már vettem és úgy rémlik az liszt állagú volt, de nem vagyok biztos benne.2021. jan. 17. 20:07
1/3 anonim válasza:
Én is úgy tudom,hogy liszt állagúnak kell lennie. Talán csak egy kicsit ter el a buzaliszt allagatol.
2/3 anonim válasza:
Szerintem olyan, mint a darált keksz. De inkább liszthez hasonlítom, mint a részelék darához.
3/3 anonim válasza:
Gabonaliszteket is örlik különbözö finomságura. Volt rajta valami jelzés, hogy milyen finomságunak kellene lennie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!