Mi van az angolokkal, mi ez a megszállott szteroid használat náluk?
Anglia más szint, ott a 40-esek és 50-esek is szúrják magukat kétségbeesetten, hogy testben és kinézetben fiatalok maradhassanak.
Hihetetlen ez a szopós szociális média milyen hülye külső-bu.zi hullámot indított be. Ha nem vagy izmos nem vagy ember?
18: azért ilyet ne hazudj, hogy csak előnyöd van... Értem, hogy nem viszed túlzásba, okosan cuccolsz, jobb mint a drog/alkoholfüggőség, de azért nyilván vannak mellékhatásai, negatívumai, még akkor is ha esetleg jelenleg nem annyira érzékeled.
Én azt még megértem egyébként amikor elérted kb a naturál limitet és megdobod egy kis tesztoval pl, mert kell a sikerélmény, nagyobb akarsz lenni. Ebből túl nagy baj nem is lesz talán.
Azt viszont nem értem meg amikor első 1-2hónap edzés után már tolja az ember, mert nem lett belőle schwarzi a heti 4 mellbicepsztől, főleg ha 15 éves. A másik amit nem értek amikor hobbiból edz, de 6 fajta utcasarkon szerzett félig ismeretlen cuccot tol magába 4x-es dózissal, mert big ramy akar lenni és leszarja a következményeket, esetleg orvoshoz se megy.
19
Igen ez már betegség. Valamilyen komplexus húzódik mögötte. Esetleg testképzavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!