Mi van az angolokkal, mi ez a megszállott szteroid használat náluk?
Figyelt kérdés
Tinédzsertől negyvenesik mindenki rá van cuppanva a szteroidokra.2021. jan. 16. 21:45
2/30 anonim válasza:
Miért, ott többen használják így % ban, mint máshol? Honnan veszed ezt kérdező?
4/30 anonim válasza:
10 évvel ezelőtt több évfolyamtársam is volt akik toltak valamilyen cuccot már 10. oszályban is. Azóta gondolom csak még többen lettek átlagban, úgyhogy itt is van bőven nyugi.
5/30 anonim válasza:
Utolsó, ez ilyen sport gimi vagy mi?
6/30 anonim válasza:
Nálunk a teremben kb a 80 % a koxol a pasiknak, és ebből kb egy se versenyző
7/30 anonim válasza:
Mivel a media nagy figyelmet fordit a szalkas kigyurt testre es a kockahasra, igy sokan elkezdenek kokszolni, mert hat a csajoknak is ez tetszik. Mindenkit a sajat egoja visz aztan azert kezdenek el, hogy menozhessenek a strandokon.
8/30 anonim válasza:
Nem baj, legalább du gom a nőjüket mert nekik a kúra után úgyse megy
9/30 anonim válasza:
8# hát ha valaki idióta es nem vezeti le a kúrát rendesen akkor ja. Bár ezért nem mennék ki Angliába, mert ilyen fogyik vannak itt is :D volt egy srác aki előtt két csaj nyalta egymást neki meg nem állt fel. Na ezért mondom hogy minek a kockák? :D bár azok a csajok akik erre mennek, nem hinném, hogy te pl. vagy én érdekelnénk őket :))
10/30 anonim válasza:
En sok koxost ismerek, versenyzoket. Énis szoktam hasznalni. Megse halottam es tapasztaltam soha ilyet kura utan. Sot senkinek nem volt soha semmi baja.. szerintem ez regen volt jellemzo. Mar sokat fejlodott a dolog. Max azok jarnak igy akik szarul hasznaljak vagy nem allitanak vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!