Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy edzőt konkrétan a formája...

Egy edzőt konkrétan a formája képvisel, hogy mennyire jó szaki, nem?

Figyelt kérdés
2021. jan. 6. 11:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül. Attól, hogy ő maga nem annyira tehetséges, vagy épp ellustult az évek alatt, még lehet jó edző. És fordítva. Attól, hogy szerencsés alkatú, még nem biztos, hogy jó szakember.
2021. jan. 6. 12:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez attól függ, ha odajön egy 65 éves volt birkózó, box vagy akármilyen kuzdosportban elért sikerei után kicsit már meghizva a serulesei miatt visszavonult edző, meg simán lehet nagyon jó és lehet tőle tanulni, de ha odajönne egy személyi edző, aki sorhassal meg nagy tokàval elkezdene nekem pappolni a helyes étkezésről, meg a gyakorlatok kivitelezésérol, telibe röhögném.
2021. jan. 6. 12:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem/igen
2021. jan. 6. 14:52
 4/8 anonim ***** válasza:
A legkevésbé sem, egy edzőt a kliensei képviselnek. A világ legjobb edzői, mint Louie Simmons, Ed Coan vagy Glenn Pendlay évek óta nincsenek csúcsformában. Egy ereje teljében lévő fiatal testépítő/erőemelő vagy bármilyen sportoló lehet sikeres versenyző és mellette érdektelen edző.
2021. jan. 6. 15:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi ilyet láttam már termekben, szétkoxolt okj edzőhöz mentek a padavanok, mert biztos sokat fognak tanulni tőle.

Ennyi volt nagyjából az edzés az ilyeneknél:

végig telefonozott, meg pofázott, amíg bohóckodott a kliens

épp zabált (lehetőleg brokkolis halat!) amíg bohóckodott a kliens

egyszerre 2-3 embert edzett és szétröhögték az egészet

És ezekért kifizetnek 3-4-5 pénzt / 50 perc (budapest)

viszont az átlagos nem koxoló személyi edzőktől meg azt láttam nagy általánosságban, hogy hajtottak, próbálkoztak rendesen.

Én azt mondom, kérj meg egy ismerőst, aki hosszabb ideje gyúr, hogy segítsen be.

De őszintén, nem egy harcművészet ez, ott az okostelefon, youtube, minden gyakorlat fenn van profin kivitelezve, ingyé. Inkább költsd az edzőre szánt pénzt kajára/kiegekre/nőkre :)))

2021. jan. 6. 16:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Hat inkabb az edzettjeit kell megnezni. Bar en biztos nem mennek olyan edzohoz aki sehogyse nez ki.
2021. jan. 6. 17:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Teny, hogy a világ legfeleslegesebb pénzkidobása egy személyi edzőnek fizetni....
2021. jan. 6. 18:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Ingyenélő senkik
2021. jan. 6. 18:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!